576

Odp: Przedstaw się!

Nie do tej pory nie miałem okazji. W sumie to nie wiem jak mogłem przegapić smile Do tej pory beskid ślaski, żywiecki i tatry smile W kazdym razie mam zamiar nadrobić braki.

Piotrek

577

mobiline i PiotrG pięknie witamy w Beskidzie PIĘKNYM ( Małym ) !  smile  smile  smile

Ostatnio edytowany przez harnaś wołoski (2012-08-05 12:34:47)

578

Witaj Piotrku G w Beskidzie Małym smile
Moje korzenie zestrony mamy pochodzą z Zabrza (Kończyce)
Oprócz turystów, których kochamy, potrzbujemy rąk do pracy, akcji społecznych big_smile
Nie zraź się, satysfakcja murowana smile
Beskid Mały Cię zaskoczy ( na plus )

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

579

PiotrG napisał/a:

Nie do tej pory nie miałem okazji. W sumie to nie wiem jak mogłem przegapić smile Do tej pory beskid ślaski, żywiecki i tatry smile W kazdym razie mam zamiar nadrobić braki.

Piotrek

Nic straconego - nadrobisz w mig smile
I tak jak pisze MK - Beskid Mały zwany Pięknym - jeszcze Cię zaskoczy - daj mu tylko szansę  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

580

Cześć:) jestem tu nowa, więc może na początek się przedstawię. Sabina jestem i już od kilku lat poznaję drogi Beskidu Małego na wycieczkach, które tam odbywam. Niestety są to przeważnie samotne wycieczki... Można dołączyć do Waszej ekipy??

581

Witaj Sabina,zawsze można się przyłączyć.Jak to mówią w kupie weselej big_smile

Góroczub.

582

Witaj ruda sab w naszym gronie smile. Miło, że do nas dołączyłaś ! smile Zapraszamy do wspólnych wędrówek i poznawania Beskidu Małego i nie tylko. wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

583

Powitanko ruda sab  big_smile - do zobaczenia na szlaku wink

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

584

ruda sab napisał/a:

Można dołączyć do Waszej ekipy??

no pewnie Witamy na forum wink

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

585

ruda sab napisał/a:

Cześć:) jestem tu nowa, więc może na początek się przedstawię. Sabina jestem i już od kilku lat poznaję drogi Beskidu Małego na wycieczkach, które tam odbywam. Niestety są to przeważnie samotne wycieczki... Można dołączyć do Waszej ekipy??

To super,  że jesteś. smile

Na pewno masz jakieś wspomnienia z wycieczek w postaci foto  yikes  Było by fajnie jak byśmy mogli je obejrzeć. smile

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

586

Witam ruda sab. Chyba jesteśmy niedalekimi sąsiadami wink Zapraszam do wspólnych wyjazdów w BM i nie tylko.

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

587

ruda sab napisał/a:

Można dołączyć do Waszej ekipy??

Kolejna przedstawicielka płci pięknej  smile  Witamy, witamy  smile

588

Witaj Sabinko
Cieszę się, że wędrujesz po Beskidzie Pięknym smile
A jak w BM-ie zobaczysz dziadka z pędzlem, to przypadkiem mogę być ja.
A wtedy uważaj, bo wink nos może być pomalowany w kolorze szlaku big_smile
                                         smile  smile  smile
P.s.
Młodzież wędrująca i zwiedzająca nasz BM to najpiękniejszy widok smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

589

ruda sab - Pięknie witamy w Beskidzie Małym Pięknym! smile

Ostatnio edytowany przez harnaś wołoski (2012-08-28 08:33:01)

590

Dziękuję za tak ciepłe przyjęcie do waszego grona:). Na pewno spotkamy się na wspólnym wyjeździe, bądź na szlaku. Jeśli chodzi o zdjęcia to na pewno coś wrzucę, żeby Wam pokazać, ale najpierw muszę je znaleźć... a to może potrwać trochę czasu. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia:)

591

Tadeusz Płonka - PTTK "Ziemia Wadowicka" - Przew. Komisji Turystyki Górskiej - TURYSTA

592

Witaj Tadziu, posiadaczu zjazdowego laptopa! wink

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

593

Panie Tadziu witamy już oficjalnie w naszym gronie i gorąco pozdrawiamy !!! big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

594

Witamy kolejnego przedstawiciela PTTKu  smile

595

Tedi50w napisał/a:

Tadeusz Płonka - PTTK "Ziemia Wadowicka" - Przew. Komisji Turystyki Górskiej - TURYSTA

Oj Tadziu, Tadziu  smile - powitanko  wink

596

Witam wszystkich smile Nazywam się Sławek mam 27 lat,jestem z Czechowic-Dziedzic.Z Beskidem Małym wzrokowo stykam się już od 21 lat;poczułem i dotknąłem dopiero w tym roku zaliczając rowerem Chrobaczą Łąke i pieszo Magurke oraz Czupel.Spodobało mi się na tyle,że regularnie z zainteresowaniem śledze stronke i forum,pozdrówki! smile

597

Sławku miło Cię powitać w naszym gronie. smile Do zobaczenia na szlaku wink.

598

Witamy Sławku u nas smile

599

Dzień dobry, chciałabym się ładnie przedstawić smile

Mam na imię Edyta, wiek, no cóż, z tym się nie dyskutuje smile - a więc '72, pracuję i mieszkam w Krakowie i tęsknię bardzo za Beskidem Małym skąd pochodzę ja i moi przodkowie - Inwałd - Koziniec - Rzyki - Andrychów.

600

Długo nie witałem... więc WITAJCIE  big_smile  big_smile  big_smile  Edytko, mobiline, PiotrzeG, Ruda Sab, Panie Tadziu, Sławku.... i inni których nie pomnę  wink Szlaki w BM'ie czekają .....  smile  smile  smile

-----------------------------------------------------
http://picasaweb.google.pl/marekk500
http://picasaweb.google.pl/marekk500cd