Temat: 15 VIII 2012 Velky Rozsutec,Mala Fatra
Kilka fotek z mojej wyprawy tamże.
https://picasaweb.google.com/1049424517 … erpnia2012
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Beskidu Małego » Karpaty (czeskie, słowackie, ukraińskie ect.) » 15 VIII 2012 Velky Rozsutec,Mala Fatra
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kilka fotek z mojej wyprawy tamże.
https://picasaweb.google.com/1049424517 … erpnia2012
Mirku ![]()
Gratuluję zdobycia VR - mnie cały czas straszy zejście, ale nie tracę nadziei, że kiedyś się odważę ![]()
Pan Wielki R. wymiata. Muszę się w końcu kiedyś wybrać. Graty Mirku ![]()
Dzięki, ale do smiechu w pewnym momencie mi nie było.
i po co w taterki jechać Brawo Brawo
Pogoda też dodała ci na pewno skrzydeł ![]()
i po co w taterki jechać Brawo Brawo
Pogoda też dodała ci na pewno skrzydeł
Jasne, nie tylko Tatry są na świecie.Skrzydeł dodała mi świadomość że mogę już nie napić się piwka.
Tak to wyglądało na chwilę przed paniką.
Ostatnio edytowany przez mirek (2012-08-18 17:57:00)
Skrzydeł dodała mi świadomość że mogę już nie napić się piwka.
Ja bym chyba odpuścił ![]()
Siwy dym, białe szadze ![]()
można stwierdzić iż prędko tym samym odcinkiem nie wyjdziesz na VR
można stwierdzić iż prędko tym samym odcinkiem nie wyjdziesz na VR
Można,z całą świadomością można tak powiedzieć.
Gratulacje Mirku. Zdjęcie z zejścia czaderskie, ale ludzie tam trudności techniczne są minimalne, tylko trochę "lufy". To nawet nie jest chyba alpinistyczna 1.
mirek napisał/a:Skrzydeł dodała mi świadomość że mogę już nie napić się piwka.
Ja bym chyba odpuścił
nie mozna było odpuścić, innego wyjścia nie było.
nie mozna było odpuścić, innego wyjścia nie było.
Było, było. Można zejść na Sedlo Miedzirozsutce tak jak się weszło ![]()
mirek napisał/a:nie mozna było odpuścić, innego wyjścia nie było.
Było, było. Można zejść na Sedlo Miedzirozsutce tak jak się weszło
I wrócić ta samą drogą na parking w Stefanovej?A poz tym to atak nastąpił z sedla pod Tanecnicou.
Ostatnio edytowany przez mirek (2012-08-19 09:32:43)
Gratulacje Mirku. Zdjęcie z zejścia czaderskie, ale ludzie tam trudności techniczne są minimalne, tylko trochę "lufy". To nawet nie jest chyba alpinistyczna 1.
Piotrku, dla jednego trudności mogą być minimalne, podczas kiedy dla innego te same trudności są duże większe. To bardzo względne pojęcie ![]()
Dokładnie,ciało już nie te.siły już nie te.26 lat pracy w górnictwie odcisnęło swe piętno.A do strachliwych nie należę, jako górnik trzeba być twardym nie mientkim.
Dokładnie,ciało już nie te.siły już nie te.26 lat pracy w górnictwie odcisnęło swe piętno.A do strachliwych nie należę, jako górnik trzeba być twardym nie mientkim.
Mirku Ty mnie strasz
Bo też robię wszystko by te trasę zaliczyć jeszcze w tym roku. A predyspozycje mamy podobne. ![]()
Kris spoko, ja dałem radę to i Ty też.
Mirku odwaliłeś kawał dobrej roboty. A zejście, no cóż, moim zdaniem więcej strachu niż rzeczywistych trudności. Sam się go bałem ![]()
Zazdroszcze udanej wycieczki
Ja musze poczekać do września na nasze Taterky ![]()
Mirku odwaliłeś kawał dobrej roboty. A zejście, no cóż, moim zdaniem więcej strachu niż rzeczywistych trudności. Sam się go bałem
Dla mnie tyle samo strachu ile trudności,ale dzięki za pochwałę.
Kris spoko, ja dałem radę to i Ty też.
No to nowego ducha we mnie wlałeś
Ile Wam to razem czasu zajęło?
Ze Stefanovej na V,R i przez Medziholie z powrotem na parking z odpoczynkami circa 8-9 h.Na spokojnie oczywiście, z podziwianiem widoczków włącznie.
Ze Stefanovej na V,R i przez Medziholie z powrotem na parking z odpoczynkami circa 8-9 h.Na spokojnie oczywiście, z podziwianiem widoczków włącznie.
O kurcze!
To Wyście chyba w nocy jechali i na ranek przyjechali, potem sk oro świt wyszli w góry. ![]()
Start był o 9,30.Powrot ok18,30.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Beskidu Małego » Karpaty (czeskie, słowackie, ukraińskie ect.) » 15 VIII 2012 Velky Rozsutec,Mala Fatra
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 13 zapytań ]