Odp: Przecież dobrze wiesz...
Piękne wrześniowe Biesy, piękna wyprawa chłopaki
.
PS. niezły (od)rzut po tym „misiu” ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Piękne wrześniowe Biesy, piękna wyprawa chłopaki
.
PS. niezły (od)rzut po tym „misiu” ![]()
Powiem tak nenuś. Pojechałem w Biesy wyrównać rachunki sprzed 3 lat (Bukowe, Tarnica i trójstyk), a wychodzi na to, że wpadłem po uszy
Już myślę o tym, jak tam wrócić i najgorsze jest to, że tam wrócę!!!
Bo muszę!!!
Wiem, że chłopaki już kombinują Biesy 2013
Może się pod nich podczepię, o ile Bozia pozwoli i Partia wspomoże
A "miś" zajął zaszczytne miejsce w barku i będzie tam czekał na godną okazję ![]()
Tak przy okazji wygrzebałem ze starych rodzinnych albumów mojego dziadka zdjęcie na trójstyku mojej babci i mamy. Nie jest opisane dokładną datą, ale biorąc pod uwagę chronologię zdjęć w albumie jest to rok 1956.
Ale nam tu pamiątki udostępniłeś, lubię takie zdjęcia!
A Biesów oczywiście gratuluję ![]()
A kiedy miałyby być Dareczku te Biesy 2013? Na Partię to bym raczej nie liczył ![]()
No coś Kaperek i Memezio wspominali o weekendzie majowym 2013 ![]()
Pomysł godny uwagi z tym, że w moim przypadku musiałoby to być po 28 kwietnia (z kalendarza wygląda, że to niedziela), bo planuję wtedy start w... pewnym duuużym biegu
Ponieważ 1 maja jest we środę więc wszystko jeszcze możliwe...
Hejka.Świetna wyprawa i to spanie na sianie...ekstra sprawa.Troszke tylko dziwie się ża od przełęczy goprowców na halicz nie powędrowaliście bo ja tą trase uwielbiam.W Biesy jeżdze dość regularnie 3,4 razy w roku.Tydzień przed Wami byłem w Zatwarnicy.Teraz planuje przełom styczeń/luty i UG(tylko stodoła raczej odpada
).
P.S.darkheush stara fota wspaniała,daj więcej jak masz z tamtych lat,pozdro.
Na Halicz nie poszliśmy, bo w planie była Tarnica. Ale wszystko da się nadrobić ![]()
Mały pikuś dlatego też planujemy z memezio wypad w biesy na weekend majowy aby nadrobić to czego nie daliśmy rady teraz między innymi trasa przez Halicz
Fajna ekipa, można z nimi konie kraść. Żeby tylko mniej pili i nie rozpijali przy okazji młodzieży (i nie mam tutaj wbrew pozorom na myśli siebie)
to by było wręcz idealnie.
Czekam z dziką niecierpliwością na Twoją wersję wydarzeń z Biesów i Cadów ![]()
Darku fota Mamy i Babci na trójstyku - bezcenna
. Piękna pamiątka. ![]()
Trochę spóźniona, żeby nie powiedzieć zatęchła, ale szczera pierwsza część marudnej relacji z Bieszczad:
https://picasaweb.google.com/1055423125 … ch18092012
Dzięki wam chłopaki, żeście tam ze mną byli ![]()
Trochę spóźniona, żeby nie powiedzieć zatęchła, ale szczera pierwsza część marudnej relacji z Bieszczad:
Na foto-relację Djinna z MSB czekałem blisko rok, więc... nie marudź, tylko dawaj następne ![]()
Dzięki wam chłopaki, żeście tam ze mną byli
Przecież dobrze wiesz, że... bez Ciebie by nas tam nie było ![]()
Piotruś zdobycie Cycu Marudy może przemilczę, ale kiedyś (w latach 50-tych XX wieku) można było gonić po Krzemieniu w te i na zad:
Czekałam Piotrek na Twoją galeryjkę jako dopełnienie całości
Piękną Panowie mieliście wyprawę, piękną... ![]()
Kolejna, druga części marudnej relacji i kolejna bieszczadzka klasyka czyli Połonina Caryńska, na której mocno nam "fujało" i "walczyliśmy" też z tłumem turystów:
https://picasaweb.google.com/1055423125 … ej19092012
I ostatnia część mojej bieszczadzkiej relacji, tym razem z Małej Rawki, Wielkiej Rawki i Krzemieńca, gdzie dostaliśmy nieco w zadek od pogody, ale i tak aura była znacznie lepsza niż dzień wcześniej:
https://picasaweb.google.com/1055423125 … le21092012
I ostatnia część mojej bieszczadzkiej relacji
A gdzie Piotruś część niegórska naszej ekskursji??? Przecież były jeszcze Komańcza, Cisna, Majdan i przeczekiwanie tej cholernej niepogody w stodole ![]()
Dareczku, przecież u Ciebie są takie ujęcia, więc po co nudzić czytelników jeszcze moimi? Poza tym nie mam ich zbyt wiele. Jak bardzo chcesz to dorzuć je do swoich galeryjek ![]()
Piotrek pewnikiem mnie ubijesz przy najbliższej okazji, ale nie mogłem się powstrzymać
Enjoy ![]()
Ładne foto. ![]()
Ładne foto.
To filmik jest ![]()
O żesz ty małpo! Ani się człowiek obejrzy i już jest skompromitowany w sieci! ![]()
O żesz ty małpo! Ani się człowiek obejrzy i już jest skompromitowany w sieci!
Oj tam od razu skompromitowany Piotr.
Tylko się tu kulam ze śmiechu.
![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 11 zapytań ]