Temat: Zrobiłem wwwłasne

Już jakiś czas temu zrobiłem sobie swój własny pamiętniczek górski. Staram się w miarę możliwości aktualizować go na bieżąco. Kiedyś był postawiony na innym hostingu, ale jakiś rok temu postanowiłem całą treść przerzucić na googlowego blogera, ponieważ ma przyjazny interfejs użytkownika, a że robię się coraz bardziej leniwy, nie chce mi się babrać w HTML-u wink

Zapraszam (klik w obrazek):

http://4.bp.blogspot.com/-X5ZqKANpFt4/Tqwa5xYv-AI/AAAAAAAAAPE/gI_QNc36P3E/s400/banner3.png

Wiem, że również inni forumowicze mają swe prywatne stronki (o charakterze niekomercyjnym), lub współtworzą z kimś strony (linkowanie do Forum BM i strony Ojca Założyciela będzie mile widziane) tongue . Może się nimi pochwalicie w tym temacie tongue

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

2

Odp: Zrobiłem wwwłasne

Fajny ten Twój pamiętniczek górski big_smile
Nie ma to jak być młodym i do tego talent dobrze wykorzystany smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

3

Widziałem. Znam. Lubię zaglądać w różne linki zamieszczane w sygnaturkach wink

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

4

Ja też lubię, a na stronę darkheusha wpadam często. big_smile
Fajnie, że ukazał się taki temat na naszym forum. Liczę na wskazówki odnośnie stworzenia swojej własnej strony www.  smile Zabieram się do niej od dawna, ale jakoś ciągle czegoś mi brakuje ... big_smile , najbardziej chyba jednak czasu big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

5

Podoba mi się...  cool

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile