Temat: Forumowy opłatek 2012
W tym roku spotkanie wigilijne odbędzie się 15 grudnia w Chatce na Potrójnej. Serdecznie zapraszamy wszystkich na wspólne spotkanie. Na chatce można oczywiście zostać do niedzieli!!!

Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W tym roku spotkanie wigilijne odbędzie się 15 grudnia w Chatce na Potrójnej. Serdecznie zapraszamy wszystkich na wspólne spotkanie. Na chatce można oczywiście zostać do niedzieli!!!

TEDI --- Będę na 99,5%
![]()
Wezmę oczywiście KOMPUTER.
Pójdę o 9:00 z Rzyk Praciaki.
Ostatnio edytowany przez Tedi50w (2012-11-28 12:33:22)
A ja szykuję pewną niespodziankę natury... muzycznej
Tylko tyle zdradzę, więc szykujcie gardła co by nie było plamy, że nie umiecie śpiewać (bo to podobno każdy umie). Mile widziany też ktoś z gitarą i znajomością akordów. A repertuar - idą Święta, więc... ![]()
Piotrze czy Ty chcesz zabrać ze sobą swój instrument? ![]()
Ważna informacja: Osoby, które będą chciały nocować na Potrójnej najlepiej jeśli skontaktują się wcześniej z właścicielami Chatki (Anią i Rafałem) Telefon: 889-697-250
![]()
Będę
nie wiem tylko czy na cały weekend czy tylko na sobotę, ale będę
![]()
Na tą chwilę ciężko się mi jednoznacznie zdeklarować. Jednak postaram się być (raczej na cały weekend).
W sobotę podzielę się opłatkiem Na Potrójnej, a w niedzielę - jako i w zeszłym roku powędruję na Gibasowe Siodło
- chyba, że znajdzie się jeszcze jakaś kolejna sympatyczna chatka to zostaje w górach do poniedziałku, albo.... na wieki, wieków, amen ![]()
Postaram się być, nie obiecuję. Jeśli biedę mógł przyjechać to chętnie z Jolą odwiedzę Staszka w niedzielę ![]()
Ja też będę ze znajomymi spoza forum
Gdyby ktoś był chętny może dołączyć do nas w drodze na Potrójną .
Startujemy w sobotę do południa spod zapory w Porąbce , potem na Żar i przez przełęcz Kocierską do chatki na Potrójnej .
postaramy się być całą bandą, ale tylko na spotkanie i raczej jak najkrótszą trasą...
Już mogę potwierdzić obecność - 100% z noclegiem ![]()
Ja też postaram się zostać na dłużej, ale na ostateczną decyzję zostawię sobie jeszcze kilka dni ![]()
WAŻNE!!!
Oficjalna godzinę spotkania - 15.00 - spotkanie i przygotowania,
od pierwszej gwiazdki , czyli 16.30 wigilia forumowa.
Będę na opłatku i zostaję na noc u Rafała ![]()

Drodzy Forumowicze,
zebrałam wszystkie ważne informacje, które pojawiły się w tym temacie, żeby były w jednym miejscu. Jak coś pojawi się nowego, będziemy tego posta uzupełniać, więc prosimy o jego śledzenie. ![]()
A mianowicie:
1. Oficjalna godzina spotkania - 15.00 - spotkanie i przygotowania do wigilii, ok. 16.30 - wigilia forumowa.
2. Jedzonko i/lub picie: Prosimy, aby wzorem z zeszłego roku, każdy zabrał ze sobą co może
. Z tego co będziemy
mieli urządzimy poczęstunek.
3. Nocleg : Osoby, które będą chciały nocować na Potrójnej najlepiej jeśli skontaktują się wcześniej z właścicielami
Chatki (Anią i Rafałem) - telefon: 889-697-250
Zapraszamy ![]()
My prawdopodobnie wyruszymy na Potrójna z Przełęczy Kocierskiej - start 12.30.
mały update: niestety nie będziemy, cała czwórka leży pokotem jak jeden, w związku z tym wszystkim, którzy dotrą, życzymy udanego opłatkowania ![]()
Szkoda Akall, ech te choróbska ...
Mam pytanie , czy ktoś z uczestników spotkania będzie wracał tego samego dnia na Praciaki przed północą ?
Lowell79, jeśli warunki będą znośne spróbuję dojechać do was na Kocierską, aczkolwiek jazda autem zimą na tę przełęcz może być bardziej emocjonująca od samego dojścia na Potrójną
Czy ktoś wie jakie tam są teraz warunki?
czy ktoś z uczestników spotkania będzie wracał tego samego dnia na Praciaki przed północą ?
Dziewczyny, chcecie żebyśmy was rano jak te chochoły na wiosnę otrzepywali ze śniegu?
Nie lepiej już zostać na noc?
Czy ktoś wie jakie tam są teraz warunki?
Na chwilę obecną - w Andrychowie drogi, czarne, mokre (rozjeżdżone). Temperatura ok -2°C. Na weekend zapowiadają odwilż, więc przez dzień nie powinno być problemu z dojazdem na Kocierską.
P.S. Ja ruszę po południu (ca. 14:00) z ekipą Gennaro z Praciaków via wyciąg (mam do załatwienia jedną sprawę w chatce pod Potrójną).
mały update: niestety nie będziemy, cała czwórka leży pokotem jak jeden, w związku z tym wszystkim, którzy dotrą, życzymy udanego opłatkowania
Leżę i ja...
- wtedy oczywiście, gdy nie siedzę na forum i fejsie
Dopadło mnie niestety choróbsko i nie sądzę, abym się do jutro z nim uporała...
Udanego opłatkowanie - a kolędy śpiewajcie tak głośno, coby się po gronickach niesło, aże ku mieście... ![]()
Lowell79, jeśli warunki będą znośne spróbuję dojechać do was na Kocierską
Piotrusiu a zrobisz nam rozgrzewkę? ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 11 zapytań ]