Temat: Zamówienia na kalendarz 2013

Tegoroczna  edycja kalendarza forumowego o cyklu tematycznym - "7 Cudów Beskidu Małego" została zakończona. Finalnym dziełem będą kalendarze przedstawiające każdy miesiąc na osobnej stronie - tzw. 13 stronicowe. Podobnie jak miało to miejsce w zeszłym roku. Również szata graficzna będzie taka sama.

Koszt kalendarza :

Format A4 w cenie 17.50 zł

Format A3 w cenie 29.00 zł

Koszty przesyłki - 10zł

Odbiór osobisty - 0zł (przy czym odbiór osobisty oznacza, że ktoś się pofatyguje i podjedzie do Bielska-Białej)

Osoby zainteresowane nabyciem kalendarza proszę o kontakt mailowy : beskidmaly@gmail.com

Do końca tygodnia (9.12) czekamy na zgłoszenia. Proszę  w mail podawać ilość, format i rodzaj odbioru kalendarza (w przypadku przesyłki pocztowej - podać adres).  W mailu zwrotnym podam numer konta i sumę jaką należy przelać na konto.

2

Odp: Zamówienia na kalendarz 2013

kisiel napisał/a:

kisiel-format A3 szt.1

proszę o kontakt mailowy smile

3

A już miałem pisać.
Ok.

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

4

A na opłatku się nie da odebrać? Pewnie za wcześnie...
Zamawiam sztuk 1, format A4.

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

5

Zamówienia na maila, odbiór tylko w Bielsku-Białej.

6

Chciałem powtórzyć to co napisałem na samym początku, tak aby nikt nie miał pretensji, że coś sie zapodziało bo wysłał w złe miejsce. Osobiście stracę nad tym kontrolę, jeśli każdy  będzie uważał, że jest to obojętne i zrobi tak jak sam uważa za słuszne.

Cytuję i prosze się do tego dostosować smile Dziękuję z góry!

"Koszt kalendarza :

Format A4 w cenie 17.50 zł

Format A3 w cenie 29.00 zł

Koszty przesyłki - 10zł

Odbiór osobisty - 0zł (przy czym odbiór osobisty oznacza, że ktoś się pofatyguje i podjedzie do Bielska-Białej)

Osoby zainteresowane nabyciem kalendarza proszę o kontakt mailowy : beskidmaly@gmail.com

Do końca tygodnia (9.12) czekamy na zgłoszenia. Proszę  w mail podawać ilość, format i rodzaj odbioru kalendarza (w przypadku przesyłki pocztowej - podać adres).  W mailu zwrotnym podam numer konta i sumę jaką należy przelać na konto."

Tym razem wpłata przed zamówieniem. 12 grudnia będę robił zamówienie, więc do tego czasu czekam na przelew od zainteresowanych osób. Szczegóły w mailu zwrotnym.

7

można je już odbierać?

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

8

jeszcze nie doszły. Dam znac jak będą.

9

Dzisiaj odebrałem kalendarze, jutro postaram sie zrobić wysyłkę. Reszta do odbioru u mnie. Prosze o kontakt przez PW, kto i kiedy chciałby odebrać kalendarz smile

Pozdrawiam

10

Prosze o kontakt, osoby, które jeszcze nie kontaktowały się ze mną w sprawie odbioru kalendarzy! smile

11

Dziwejcie sie jaki pikny  wink  cool

http://www.beskidmaly.pl/pun/extensions/hcs_image_uploader/uploads/20000/7000/27449/thumb/p17gb9pmc11sj9v981gadf5aheh1.jpg

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

12

Chciałem podziękować wszystkim  którzy przyczynili się do wydania tak wspaniałego kalendarza . Dzięki. smile  smile  smile

Ostatnio edytowany przez darmando (2013-01-16 09:43:52)

13

Jestem wdzięczny za otrzymany kalendarz. Pięknie się prezentuje smile

14

Ja tez sie dolaczam do podziekowan za wydanie i przelsanie kalendarza. Wielu znajomych dziwuje sie, ze taki fajny. Dzieki:-)

15

Dariusz Tlałka napisał/a:

Jestem wdzięczny za otrzymany kalendarz. Pięknie się prezentuje smile

Darku a loguj się czasem  wink cobyśmy wiedzieli, że tak gdzieś jesteś  wink czekamy wiosny, a wtedy ruszymy razem w świat tropicielu paprotników  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

16

jolanta napisał/a:

Darku a loguj się czasem  wink cobyśmy wiedzieli, że tak gdzieś jesteś  wink czekamy wiosny, a wtedy ruszymy razem w świat tropicielu paprotników  big_smile

Spróbuje jakoś wrócić na forum, no i nie mogę się doczekać kalendarzowej wiosny bo u mnie niezły zastój, no i czekam kiedy to ruszymy razem w świat smile To tyle w tym temacie by nie zagłuszać tematu kalendarzowego 2013 big_smile