26

Odp: Kalendarz 2013 – miesiąc grudzień

nie zrozumcie mnie źle Zdjęcia są fajowe tylko to jest informacja na przyszły rok aby jednak starać się dawać takie zdjecia do konkursu takie jaki jest miesiąc Zdaję sobie sprawę, że zdjęcia były z tematyki 7 cudów przez co ograniczały autorów z fotami wink

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

27

Wierz mi,  że za dużo ograniczeń nie wpływa  na frekwencję. A ich tym razem było na prawdę dużo. Stąd też musimy to zorganizować w inny sposób. Choć Nenie należą się wielkie podziękowania za przeprowadzenie tej edycji konkursu kalendarzowego.

28

Pod konkursem na luty napisałem
"Hmm a dlaczego taka kolejność?, możnaby np. kamieniołom dać w maju a Potrójną w lutym   Przecież kalendarz będzie zawierał i tak wszystkie cuda Beskidu Pięknego   Wydaje mi się, że kolejność zawsze można zmienić i wybrać najkorzystniejsze zdjęcie do pory roku (chyba, że ktoś posiada Zbójeckie Okno z grudnia  )"

nadal się pod tym podpisuje   cool
Jedno zimowe zdjęcie na rok to mało - moim zdaniem grudzień, styczeń i luty obowiązkowo, choć kalendarzyk bardzo mi się podoba i go chce mieć na ścianie  smile

29

MK napisał/a:

Neno, jeżeli mogę zasugerować to ogłoś np. błyskawiczny trzydniowy konkurs
na ten miesiąc.
Mi osobiście nie pasowało, że to zdjęcie wygrało lecz, nie było dobrych w szacie zimowej, a temat był narzucony sad

Marku nic już nie będziemy ogłaszać ani zmieniać. smile Konkurs zakończony, zdjęcia do kalendarza wybieraliśmy wspólnie. Jakieś wnioski na przyszłość wyciągniemy z tej edycji na pewno. Zgadzam się z lowellem, że im więcej ograniczeń tym mniejsza ilość nadsyłanych zdjęć, co można było i teraz zauważyć przy niektórych miesiącach (tylko dwie foty rywalizowały ze sobą). To kalendarz tematyczny i mnie się również bardzo podoba smile.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

30

Ehm... to może jakieś zimowe Tatry dołożymy...

...żartowałem wink

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa