Temat: 19 stycznia 2013 Izba Regionalna Łysina

wizjoner napisał/a:

(...)Sądzę, że warto byłoby się bezpośrednio spotkać w szerszym gronie zainteresowanych np. 19.01.2013 w Izbie Regionalnej.

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

2

Odp: 19 stycznia 2013 Izba Regionalna Łysina

Fajny pomysł i my jesteśmy chetni jednak termin trochę nie pasuje. Nie potrafię też na razie zaproponować innego terminu  sad Jednak cały czas taka wizyta jest na naszej liście zadań  wink prędzej czy później pojawimy sie na Łysinie....

Pozdrawiam  smile

3

Ja również będę chciał odwiedzić to magiczne miejsce tylko ciężko mi określić na chwile obecną termin

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

Przykro mi  chetnie był wpadł, ale to termin ferii zimowych w Małopolszcze i wicie.. rozumicie... Może to przesuniemy na Luty?

O czym ja mam rozmawiać z człowiekiem, który nie rozróżnia wesołego letniego picia od jesiennego depresyjnego pijaństwa ?

5

Spróbujemy się zgrać w jakimś innym terminie - bliżej wiosny smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

6

Z zapisów widzę, że chęć jest, tylko termin nie ten. Wobec tego skłaniam się do spotkania w Izbie Regionalnej w Łysinie np. w pierwszy weekend marca . Jest czas na zaplanowanie przyjazdu i bardziej sprzyjającą pogodę - może już wiosenną. Warto się spotkać przed szczytem wędrowania i penetrowania tego rejonu. Mam interesujące propozycje, ale o tym już na spotkaniu.
Jeśli ktoś chce się szybciej spotkać, to czekam na sygnał.

Jestem na tak

O czym ja mam rozmawiać z człowiekiem, który nie rozróżnia wesołego letniego picia od jesiennego depresyjnego pijaństwa ?

8

Przypilnuję tematu i odnowimy go w stosownym czasie  smile