Odp: Rozpoznanie przed wiosennym zlotem
No ba
M.in. dzięki Twojej wiśniówce i dzięki świetnej atmosferze jaką stworzyliście ![]()
Dobra, dość tego off-topa bo nas Admin przeklnie ![]()
Ostatnio edytowany przez darkheush (2010-05-10 19:48:52)
Jan Himilsbach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No ba
M.in. dzięki Twojej wiśniówce i dzięki świetnej atmosferze jaką stworzyliście ![]()
Dobra, dość tego off-topa bo nas Admin przeklnie ![]()
Ostatnio edytowany przez darkheush (2010-05-10 19:48:52)
Eeeee tam przeklnie, niech dołączy się do dyskusji, wszak temat to "Rozpoznanie ...." ![]()
OKI wtakim razie czekam na informacje jak by coś to pewno jakiegoś stopa załapie ![]()
Nie róbcie z Admina takiego, hmmm, sztywniaka czy cuś. Djinn dobrze napisał, jest to rozpoznanie
Wszelkie informacje są ważne!
To ja mam pytanie czy ktoś Kaperka by wziął po drodze z Łazisk? Najlepiej jakby jechał fiatem PANDA ![]()
Dobra, dobra, ja tam swoje wiem, już jedno ostrzeżenie od Admina dostałem na gg ![]()
OK. Oficjalnie mogę potwierdzić na 100% swoje uczestnictwo w Zlocie - z noclegiem!!! ![]()
Przepraszam, za tak długie trzymanie Was, Kochani w niepewności, jest mi z tego powodu niezmiernie przykro. Jest mi niezmiernie głupio, że tak marudziłem, ale aby spotkać się z Wami pewnie "bardziej zjadliwe smakują trucizny" ![]()
P.S. Djinn, proszę o kontakt telefoniczny odnośnie wspólnej trasy na Gibasy ![]()
Ostatnio edytowany przez darkheush (2010-05-12 22:35:46)
To i ja się pisze+moja żona+luna
...czy pojadę z Katowic czy z BB, w autku są 3-4 miejsca wolne + cały bagażnik
Pojadę z Bielska, kto potrzebuje transportu niech woła ![]()
no mi wyszło, że zawita u was w sobotę bo w niedzielę mam już z żoną plany
Trasa jak zawsze przez las ścieżkami nieznanymi
Pogoda w górach zawsze jest. Nie zawsze musi być taka, jaką sobie wymarzyliśmy
Zgadza się, ale liczyłem na ognisko i kiełbaski ..... co najwyżej przyjdzie nam na hurtowe robienie tostów u Staszka na piecu. Niektórzy już posmakowali tego przysmaku z okazji jesiennego - urodzinowego - Gibasowania
Pyszności !! Mniam ![]()
Ale kto je tym razem zrobi??? Bo "pielęgniarki" Mata nie będzie ![]()
Damy radę
Trzeba tylko będzie zawczasu oddelegować kogoś do skrobania płyty pieca ze stopionego i przypalonego sera ![]()
jolanta napisał/a:...czy pojadę z Katowic czy z BB, w autku są 3-4 miejsca wolne + cały bagażnik
Pojadę z Bielska, kto potrzebuje transportu niech woła
WOŁAM
To ja poproszę o zabranie mnie z okolic Bielska(około godziny 9:00) lub Żywca(+/- 10:00)
W sumie obojętnie jaki środek transportu, ale tym FORDEM z Krakowa nie pogardzę ![]()
Ostatnio edytowany przez angi (2010-05-13 14:51:44)
WOŁAM
To ja poproszę o zabranie mnie z okolic Bielska(około godziny 9:00) lub Żywca(+/- 10:00)
W sumie obojętnie jaki środek transportu, ale tym FORDEM z Krakowa nie pogardzę
Twoje PODANIE tzn. WOŁANIE zostało pozytywnie rozpatrzone
W nagrodę za szybki odzew wylosowałeś miejsce za kierowcą
( w puli nagród jest jeszcze miejsce obok kierowcy, miejsce za miejscem obok kierowcy i oczywiście caluteńki bagażnik
)
Ja przygarne cokolwiek tylko napiszcie gdzie i o której
Wszystkim forumowiczom życzę wrażeń z górskiej wędrówki i przynajmniej tak dobrej zabawy podczas zlotu wiosennego jaką ja mam jako botanik
Coś pogoda deszczowa ostatnio nie popuszcza, ale dla niektórych dodaje więcej wrażeń. Więc trzymajcie się sucho podczas wędrówki, a mokro już na miejscu
Ja niestety nie będę mógł wziąźć udział w zlocie.
To i ja się pisze+moja żona+luna
Kris75, może lepiej zadzwoń do Staszka z Gibasów i zapytaj się czy nie będzie problemu z Luną?
Wszystkim forumowiczom życzę wrażeń z górskiej wędrówki i przynajmniej tak dobrej zabawy podczas zlotu wiosennego jaką ja mam jako botanik wink Coś pogoda deszczowa ostatnio nie popuszcza, ale dla niektórych dodaje więcej wrażeń. Więc trzymajcie się sucho podczas wędrówki, a mokro już na miejscu wink Ja niestety nie będę mógł wziąźć udział w zlocie.
Dziękujemy Darku, myślę, że tego właśnie nam trzeba życzyć. Szkoda, że nie będzie z nami naszego botanika!
Większość z nas obserwuje prognozy pogody i nie wyglądają one wesoło, ale damy radę! W zależności czy będzie mocno padać czy tylko troszkę zrobimy dłuższą lub krótszą trasę z Kocierza na Gibasy. Piszcie w jakich godzinach możemy się spotkać w Kocierzu
Wstępnie niezobowiązująco rozmawiałem z Djinn'em, że moglibyśmy ruszyć z Andrychowa o 11:00, więc w Kocierzu ok 11:30-11:40. I jednak chyba pójdziemy z Basi przez szlaban.
Tym, którzy wybierają się na Gibasy życzę wspaniałej zabawy i górskiej atmosfery.
Przy w miarę możliwych warunkach (w sensie niezbyt przesadny deszcz), może by się udało zorganizować wspólne wyjście od Staszka do Wójta Komonieckiego??? Co Wy na to???
Rzecz z innej beczki: czy robimy wspólne papu? Ja jestem jak najbardziej za, proponuję pulpusa pospolitego z makaronem i kurczakiem na ostro... ![]()
Potrzebujemy:
3 połówki piersi z kurczaka, 2- 3(0,5 kg) paczki makaronu świderki, papryke, cebule, czosnek, jakieś sosy typu bolonesse
lub pomidory w katronie z bazylią i tam takie wasze dodatki, kukurydza, fasola. Ktoś się pisze?
Lowell o której będziesz na u Staszka bo chciałbym się w miarę spotkać żeby zdążyć jeszcze wrócić do domu
Angi my się piszemy!
Potwierdzam słowa Darkheusha - spotykamy się 11:30- 11:40 w Kocierzu Basie. W zależności od pogody i własnych chęci wybierzemy trasę na miejscu! Albo czeka nas szlaban , albo wrócimy na zielony szlak i przejdziemy przez Łysinę na Gibasy!
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 11 zapytań ]