Temat: Potrójna solo

Chłopaki zachorowali nagle i gwałtownie wink więc poszedłem sam...Z Praciaków o 8.10 żółtym do chatki "Pod Potrójną" ,ale tam ekipa warszawskich miłośników białego szaleństwa, trzeźwiała po nocy , więc poszedłem na kawę  na Potrójną, którą wypiłem w towarzystwie miłych gospodarzy:) stamtąd  koło starej szkoły wróciłem do auta na Praciaki.
Szlak przetarty, ale wąziutko wink z drzew prysznic bogaty... A i twardość śnieżnego podłoża daleka od ideału...Ale za to jak smakował obiad po takim spacerku smile

2

Odp: Potrójna solo

TNT'omek, a teraz ja ponudzę nieco - zdjęcia jakieś wrzucisz ?  big_smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

3

jakieś takie czarno -biało-ponure ...ale wrzucę smile

4

ferdynas napisał/a:

.Mała relacja bedzie jak ogarne ten smietnik

Dobrze ferdynanisie, że chociaż miłe towarzystwo miałeś. big_smile A z rakiet skorzystałeś ? W niedzielę warunki do wędrówki nie były rzeczywiście najlepsze, śnieg mokry, ciężki i ten ciągły brak słońca.  hmm

TNT'omek napisał/a:

ponure , nieponure -  czekamy smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

5

Miałem wrzucić to wrzucam...ale bez komentarzy, bo te fotki nie nastrajają mnie pozytywnie wink

https://picasaweb.google.com/nowakto/Po … lo24022013

W szkole na Potrójnej , w której były takie wspaniałe harcerskie biwaki i zimowiska , odcięli prąd i nie wiadomo co z nią będzie?

Ostatnio edytowany przez TNT'omek (2013-02-25 19:54:02)

6

TNT'omek napisał/a:

do chatki "Pod Potrójną" ,ale tam ekipa warszawskich miłośników białego szaleństwa, trzeźwiała po nocy

Znam tą ekipę, przynajmniej część. Mieliśmy się okazję integrować z nimi w styczniu zeszłego roku właśnie na Studenckiej. Nie wyszło mi to na zdrowie lol

Przy okazji podzieliłem temat i przeniosłem we właściwe mu miejsce wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

7

pisze że nie znaleziono strony sad

"...nigdy nie mówię nigdy..."
https://www.facebook.com/andrzejkisiel1974

8

Poprawiłem linka do zdjęć TNT wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

9

TNT'omek napisał/a:

Miałem wrzucić to wrzucam...ale bez komentarzy, bo te fotki nie nastrajają mnie pozytywnie wink
W szkole na Potrójnej , w której były takie wspaniałe harcerskie biwaki i zimowiska , odcięli prąd i nie wiadomo co z nią będzie?

Eeeee tak znowu ponuro nie było . wink
Co do szkoły, to budynek wymagałby gruntownego remontu. W obecnym stanie nie nadaje się do użytku, dlatego go zamknięto.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

10

nena napisał/a:
ferdynas napisał/a:

.Mała relacja bedzie jak ogarne ten smietnik

Dobrze ferdynanisie, że chociaż miłe towarzystwo miałeś. big_smile A z rakiet skorzystałeś ? W niedzielę warunki do wędrówki nie były rzeczywiście najlepsze, śnieg mokry, ciężki i ten ciągły brak słońca.  hmm

TNT'omek napisał/a:

ponure , nieponure -  czekamy smile

Nena towarzystwo było wyśmienite sama widziałaś w autobusie rakiety jak najbardziej się przydały poza jednym skrótem który sobie wymyśliłem ze Smrekowicy zrobiłem  sobie kilka fotek na skałce pod Smrekowicą to strona północna tam jeszcze było sporo śniegu na świerkach i poszedłem na skrót do Zimnej Wody i tu były problemy swierki ok 1 m były pod śniegiem w momencie gdy stanąłem  na nie powietrze uwięzione pod gałązkami puszczało i zapadałem się po pas dodatkowo gałązki blokowały mi rakiety nie mogłem sie wydostać odcinek kilkudziesięciu metrów dał mi mocno popalić pogoda nie była aż tak zła kilka razy wyszło nawet słonko i właśnie w momencie gdy byłem przy grocie była najlepsza a śnieg faktycznie był ciężki

Bez wycieczek,podróży,życie ludzkie upływa beztreściwie,nudno i szaro ,toteż one nie tylko urozmajcają,ale rzec można przedłużają nasze życie                             K.SOSNOWSKI

11

Zaintrygowały mnie poniższe fotki  hmm

https://lh5.googleusercontent.com/-Rvbb1rhQ7iQ/USuuv_3GSGI/AAAAAAAAP60/RJaWAneAPm4/s512/1%2520015.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-ASN0nyFhCzU/USuuwuU2qLI/AAAAAAAAP68/fTClZooaGmk/s512/1%2520016.jpg

Kotowate? Rychu?  wink

Znawcy - wypowiadać się  big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

12

to slady kota Filemona,chociaz rowniez moga to byc tropy tygrysa szablozebnego.No nie mam tej pewnosci.....

13

Janusz napisał/a:

to slady kota Filemona,chociaz rowniez moga to byc tropy tygrysa szablozebnego.No nie mam tej pewnosci.....

Z pewnością był to, któRyś z nich, z pewnością  wink  tongue  lol

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

14

TNT'omek napisał/a:

Chłopaki zachorowali nagle i gwałtownie wink więc poszedłem sam...Z Praciaków o 8.10 żółtym do chatki "Pod Potrójną" ,ale tam ekipa warszawskich miłośników białego szaleństwa, trzeźwiała po nocy , więc poszedłem na kawę  na Potrójną, którą wypiłem w towarzystwie miłych gospodarzy:) stamtąd  koło starej szkoły wróciłem do auta na Praciaki.
Szlak przetarty, ale wąziutko wink z drzew prysznic bogaty... A i twardość śnieżnego podłoża daleka od ideału...Ale za to jak smakował obiad po takim spacerku smile

TNT’omek  - Tobie nie wypaliła w niedziele wycieczka z chłopakami, nam pokrzyżował plany nocny deszcz, a mieliśmy pójść na Magurkę przyjrzeć się szlakom biegowym. Wraz z Adrianem i Harnasiem pojechaliśmy do Praciaków o godz. 8,30 nastąpił wymarsz do Ani i Rafała, wiec wędrowaliśmy „obok siebie”. Szkoda, że nie spotkaliśmy się na parkingu lub u Ani, bo byśmy się być może poznali. Ale jak się mówi: „Co się odwlecze to nie uciecze” – i tak się stało, gdyż wczoraj mogliśmy się poznać na Twoim wieczorku w Klubie Obieżyświatów big_smile
Krótka relacja zdjeciowa z naszej wycieczki na Potrójną po kliknięciu na zdjęcie. Zapraszam smile

https://lh4.googleusercontent.com/-ePt2rH60sN8/USp3gO5xCqI/AAAAAAAAJLs/skEylfwJeHE/s640/IMG_8475.JPG

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.