1

Temat: Wyrypa której nie było

Organizator Zimowej Wyrypy Beskidzkiej odwołał ją z powodu ciężkich warunków na szlakach...no cóż nie wiem czego się spodziewał w zimie... Na szczęście są jeszcze waryjoci między innymi ja, którym pogoda niestraszna smile W sobotę spod chaty na Zagroniu grupa około 50 osób podjęła wyzwanie i ruszyła wcześniej zaplanowaną trasą czyli: Rysianka-Trzy Kopce-Krawców Wierch-Soblówka-Rycerzowa-Muncuł-Ujsoły. Była piękna zima świetni ludzie na trasie. Gospodarze schronisk i bacówek zaskoczyli nas swoją uprzejmością i pomocą czekając całą noc z wrzątkiem i udostępniając o każdej godzinie sale, kuchnie i inne niezbędne rzeczy.Choć czasami było ciężko,/szczególnie wszystkim zapadł w pamięć i nie tylko Muncol/, szczęśliwie mój zespół w składzie Iza,Tomek,Krzysiek i Ja, po około 18 godzinach zamknęliśmy pętlę długości 52 km i sumie przewyższeń około 3000 metrów. Naprawdę było warto i dziękuję wszystkim którzy tam byli smile Chciałoby się takich ludzi spotykać na co dzień smile
https://www.facebook.com/media/set/?set … ccb75ca48f

2

Odp: Wyrypa której nie było

jardo napisał/a:

Organizator Zimowej Wyrypy Beskidzkiej odwołał ją z powodu ciężkich warunków na szlakach...no cóż nie wiem czego się spodziewał w zimie... Na szczęście są jeszcze waryjoci między innymi ja, którym pogoda niestraszna smile

Buntownicy  big_smile Chyba was przeklął!
Co tak mało fotek jardo?
Pojechałeś po bandzie zbóju!

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

3

Gratululuję samozaparcia Tobie jardo , Twojemu zespołowi i w ogóle całej pozytywnie zakręconej 50 - tce ludków ! big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

4

Jardo wielki szacun  smile .
Czekamy na więcej fotek . Już te kilka , które na razie dałeś mówią same za siebie  smile

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )

5

Wieli szacun dla całej ekipy  cool

Też czekam na fotki i może jakieś jeszcze szczególiki wink

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

no no jardo wariacie smile gratulacje dla całej super ekipy smile

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

7

Gratki  jardo za trudny, zimowy, długi odcinek. Wyrype tworzą ludzie a nie organizator, co pokazaliście smile

8

Gratuluję!
Dla "wyrypiarzy" zawsze będę miał welki szacunek.

9

Można? Można smile Trzeba być świrem ale się da big_smile Gratulacje!

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka