Temat: Bolęcina - Potrójna: W końcu porządna zima
Kończąca się zima nie rozpieszczała aurą. Jednak rzutem na taśmę udało się odbyć idealną pod względem pogodowym zimową wycieczkę. Zapraszam do obejrzenia fotorelacji.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Beskidu Małego » Relacje z wycieczek po Beskidzie Małym » Bolęcina - Potrójna: W końcu porządna zima
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kończąca się zima nie rozpieszczała aurą. Jednak rzutem na taśmę udało się odbyć idealną pod względem pogodowym zimową wycieczkę. Zapraszam do obejrzenia fotorelacji.
Świetne zdjęcia i niesamowita, zimowa aura
Cóż, w paskudne, letnie upały będzie można chociaż powspominać zimę i ochłodzić się widokiem śniegu
A tak w ogóle to obciach się przyznać, ale jeszcze nigdy nie byłem na potrójnej mimo, że właściwie mieszkam bardzo blisko
Wszystko jest do odrobienia ![]()
My (Talcia, ja i Memezio) też dziś byliśmy na Potrójnej ... ![]()
I tak mi się wydaje że się spotkaliśmy,chociaż nie poznaliśmy niestety ..
Bardzo ładne zimowe zdjęcia sprocket73 ![]()
My (Talcia, ja i Memezio) też dziś byliśmy na Potrójnej ...
I tak mi się wydaje że się spotkaliśmy,chociaż nie poznaliśmy niestety ..
Brombuś piesków nie poznaliście?
Dzisiaj to mało kto siedział w chałupce - i dobrze! ![]()
"spotykamy też kilkunastu ludzi. Zostaję rozpoznany, jako "Sprocket z forum" po psach i po aparacie
"
Byłeś sprytnie zamaskowany ale drogą dedukcji doszliśmy co to za Jeden + Reszta))) A obok stali na szczycie jeszcze inni forumowicze Memezio i Brombella))))
Miło wszystkich poznać tak znienacka choć szkoda że tak krótko się spotkaliśmy)))
no jakoś piesków nie poznałam
... pierdoła ja ![]()
Generalnie pogoda była taka, że żal byłoby siedzieć w domu i tyłeczek przed telewizorem grzać:)
I dobrze, zima nas pogodowo nie rozpieszczała wcale...należało się nam to słońce ![]()
Po małym kliku - cały album z niedzieli ![]()
Byłeś sprytnie zamaskowany
Ja zamaskowany ?
Przecież moja górska czapeczka, którą w sezonie zimowym noszę non-stop również jest mojm znakiem rozpoznawczym ![]()
A nigdy nie spotkałem osoby z identyczną czapką...
no tak... Tomos "ciupał zdjęcie za zdjęciem"...aż Memezio musiał się dopytać gdzie te zdjęcia zobaczyć można i .... się panowie zgadali ![]()
"spotykamy też kilkunastu ludzi. Zostaję rozpoznany, jako "Sprocket z forum" po psach i po aparacie
"
![]()
Byłeś sprytnie zamaskowany ale drogą dedukcji doszliśmy co to za Jeden + Reszta))) A obok stali na szczycie jeszcze inni forumowicze Memezio i Brombella))))
Miło wszystkich poznać tak znienacka choć szkoda że tak krótko się spotkaliśmy)))
Siwy dym , białe sadze... Na Potrójnej
O! Dowód oczywisty
Fotki od Brombelli ![]()
świat jest mały, panie i panowie ![]()
świat jest mały, panie i panowie
I albo należy mieć naszywki forumowe albo PSY! ![]()
Po małym kliku - cały album z niedzieli
No pięknie... niby nikogo nie poznałaś, a Strzępkowi fotki pstrykałaś... i mnie również ![]()
Ja kojarzę zdjęcie z awatara a czapeczka jakoś nie zwróciła mojej uwagi))) Za to pieski były pierwszym trafionym tropem.Potem jeszcze rzut oka na canona (to pamiętam bo zdjęcia masz super) i można uderzyć do Gościa)))
To teraz już będę pamiętał czerwoną czapeczkę) a przy okazji mogę to porównać do klasyku polskiego filmu "Brunet wieczorową porą"
"Czerwony kapelusz? No to co?
A niby nic, ale jest taka zasada, że czerwony kapelusz jest właśnie znakiem rozpoznawczym. Czerwony kapelusz jest właściwie zawsze podejrzany, proszę pana. Niech pan pamięta" ![]()
Ja kojarzę zdjęcie z awatara a czapeczka jakoś nie zwróciła mojej uwagi))) Za to pieski były pierwszym trafionym tropem.Potem jeszcze rzut oka na canona (to pamiętam bo zdjęcia masz super) i można uderzyć do Gościa)))
To teraz już będę pamiętał czerwoną czapeczkę) a przy okazji mogę to porównać do klasyku polskiego filmu "Brunet wieczorową porą"
"Czerwony kapelusz? No to co?
A niby nic, ale jest taka zasada, że czerwony kapelusz jest właśnie znakiem rozpoznawczym. Czerwony kapelusz jest właściwie zawsze podejrzany, proszę pana. Niech pan pamięta"
Kwiczę tu i kulam się, kulam... ![]()
Bo pstrykałam zdjęcie psa, który miał ...dzwoneczek? ale kurcze... pies uciekał i dzwoneczka nie widać ![]()
Jak już poszliście swoją drogą, doszliśmy drogą dedukcji że to musiał być słynny Sprocket73 & Company ![]()
To teraz już będę pamiętał czerwoną czapeczkę)
Ta czapka jest rewelacyjna - bardzo praktyczna, na rozmaite górskie warunki.
To że wyglądam w niej jak teletubiś... nieistotne ![]()
A po takich dniach jak dzisiaj jaka fajna opalenizna po niej zostaje na facjacie ![]()
tomkos napisał/a:"spotykamy też kilkunastu ludzi. Zostaję rozpoznany, jako "Sprocket z forum" po psach i po aparacie
"
![]()
Siwy dym , białe sadze... Na Potrójnej
![]()
O! Dowód oczywisty
![]()
Fotki od Brombelli
No to Nas pięknie dopadli a to My mieliśmy oko na wszystkich))
Bo pstrykałam zdjęcie psa, który miał ...dzwoneczek?
Nie miał dzwoneczka.
Ma na obroży przypięty metalowy znaczek ze szczepienia oraz metalowy identyfikator z numerem telefonu (jakby się zgubił i ktoś go znalazł). Jak podskakuje, to jedno uderza o drugie i wydaje te metaliczne dźwięki ![]()
A widzisz((( mogłem sprawdzić co ma napisane na obroży jak mu dawałam ciasteczka i może wcześniej bym zagadał do sprocketa)))
no to kolorowy zawrót głowy z czerwonym w roli głównej był dzisiaj na tej Potrójnej ![]()
"Czerwony kapelusz jest właściwie zawsze podejrzany, proszę pana. Niech pan pamięta"
Ledwo chwilę nie byłem na forum a tu już więcej słów zamienionych na temat sobotniego spotkania niż tych wtedy na górze ( choć wszystko jeszcze w realu do nadrobienia )
, a pieski chyba strasznie spragnione były po tej zimowej wspinaczce bo tak garnęły do chłodzącego się w śniegu złocistego napoju że trzeba go było pilnować
Miło było w końcu poznać kogoś z forumowej społeczności ![]()
To tam piwo było zakopane ? ![]()
złote źródło pod choinką ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Beskidu Małego » Relacje z wycieczek po Beskidzie Małym » Bolęcina - Potrójna: W końcu porządna zima
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 11 zapytań ]