Temat: Górami Polski - moja Compostela" – samotna wyprawa Eweliny Domańskiej
Dostaliśmy ostatnio na naszą forumową skrzynkę takiego oto maila.
Dzień dobry,
Nazywam się Ewelina Domańska, mam 28 lat i w maju br. wyruszam na samotną wyprawę po całych polskich górach. Jej nazwa to "Górami Polski - moja Compostela".
Planuję przejść wszystkie 29 pasm, co da ok. 1700 km i jakieś 3 miesiące wędrówki. A chcę to zrobić z budżetem minimalnym, nocując w namiocie lub u dobrych ludzi, którzy użyczą mi "kawałek podłogi".
Ten pomysł to odpowiedź na podszept serca, które mi powtarzało, że czas zacząć realizować marzenia - wbrew racjonalnym radom pragmatyków, kryzysowi i temu, co "się powinno".
Pragnę opowiedzieć jak największej liczbie osób o swoim pomyśle, o planie podążania za marzeniami. Dlatego też poszukuję kontaktu z mediami, które zechciałyby o tym wspomnieć.
Relacje z wyprawy będę na bieżąco publikować na stronie www.goramipolski.pl oraz na fanpage`u wyprawy na facebooku.
Poniżej jeszcze kilka informacji w PDF o wyprawie:
Będę wdzięczna za choć chwilę uwagi.
Z wyrazami szacunku
Ewelina Domańska
Ps. Od wczorajszego uruchomienia strony internetowej do teraz (niecałe 2 dni) zanotowałam 900 wejść i wciąż dostaję wiadomości od ludzi, którzy mi kibicują i piszą, jak dobrze rozumieją moje działanie. Myślę, że ta akcja może zainteresować więcej osób.
TRZYMAMY KCIUKI ZA EWELINĘ I ŻYCZYMY POWODZENIA W REALIZCJI SWOICH MARZEŃ !