Temat: Znowu blogie lenistwo na Gibasach - 7 lipca

Tak nam się z neną spodobało zeszłoroczne leniuszkowanie na Gibasach, że postanowiłyśmy w najbliższą niedzielę - podtrzymywać tą dobrą tradycję  big_smile

W związku z tym obwieszczamy, że w godzinach dopołudniowych zawitamy do Staszkowej chaty big_smile

W planie:
- poranne, powolne gramolenie się na Gibasy coby przed południem tam być  wink
- śmichy-chichy i napady głupawki lol
- krążenie bez celu w około kapliczki, wylegiwanie się na kwietnych łąkach big_smile
- żarty, błazeństwa i takie tam różne...  tongue
- palenie ogniska i pieczenie kiełbasek coby z głodu nie pomrzeć  wink

Wszystkich chętnych do pomocy w realizacji tego napiętego harmonogramu - serdecznie zapraszamy!  big_smile

Hallo, hallo - Darku T. czy wybierzesz się z nami? smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

2

Odp: Znowu blogie lenistwo na Gibasach - 7 lipca

Niezły pomysł. Niczego nie wykluczam... wink

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

3

piotr napisał/a:

Niezły pomysł. Niczego nie wykluczam... wink

Żonkę proszę zawiadomić i córcię wyszykować  big_smile aha... kiełbasę zabrać  lol

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

4

Boszzzzzz gdyby tydzień później.

Góroczub.

5

Oj stęskniłam się już za Gibasami. big_smile Co by nie powiedzieć w tym miejscu można się naprawdę fajnie zrelaksować smile.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

jolanta napisał/a:

Hallo, hallo - Darku T. czy wybierzesz się z nami? smile

Oczywiście że jestem chętny w końcu my się umawiali na jakąś wspólną wycieczkę smile Będę w kontakcie. Gibasy to województwo śląskie więc będę miał co robić smile