Temat: Sidzina - Polica 28.07.13
Więcej info już niebawem ![]()
Zapraszam do galerii : http://picasaweb.google.com/109029069602413014760
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Więcej info już niebawem ![]()
W najbliższą niedzielę wybieram się do Sidziny aby przejść trasę:
Sidzina ( Dom Kultury Ludowej szlak niebieski) - Judaszka - dalej czerwonym Soska 1062m.n.p.m. - Naroże 1076 m.n.p.m. - Urwanica 1106m.n.p.m. - Okrąglica 1239m.n.p.m. - Dalej zielonym do rezerwatu Na Policy i aż do niebieskiego oraz żółtego którym dojdę na Halę Śmietanową .Wrócę czerwonym przez Policę 1369m.n.p.m. do zielonego w który wejdę na Okrąglicy i zejdę do Sidziny w punkt wyjścia ![]()
Czyli będzie to fajna mam nadzieję pętelka ! ![]()
Liczę na dobrą pogodę , mało ludzi ( nie to co ostatnio na Laskowcu
) oraz ma super przygodę ![]()
Fajna trasa,byłem w tym roku juz 2 razy(poczatkiem kwietnia jeszcze po śniegu i 3 tyg.temu).Z tym ze Twoja traska jest ambitniejsza bo ja do śmietanowej nie dochodziłem tylko do policy.tak jak piszesz trasa piękna(zreszta ją znasz)i bezludna raczej.Przy niedzieli może pojawić sie jakiś większy tłumek przy krupowej ale i tak źle nie powinno być.A ja jutro ide...wprost do paszczy lwa
tj.palenica-morskie-szpiglasowa-piątka-palenica.Ide za "przewodnika" niedzielnych turystów.Za boga nie chcialem tam leźć w takiej dacie ale cóż...uległem.Wytargowałem tylko wyjazd z chałupy o 4 rano więc wyjście z palenicy przed 6 i nie powinno być tragedii.Powrót pielgrzymkowym duktem jakoś przeżyje,pozdrówka.
To chyba stonka zje pikusia (o ile nie wykończy go upał i lampa) ![]()
Fajna trasa,byłem w tym roku juz 2 razy(poczatkiem kwietnia jeszcze po śniegu i 3 tyg.temu).Z tym ze Twoja traska jest ambitniejsza bo ja do śmietanowej nie dochodziłem tylko do policy.tak jak piszesz trasa piękna(zreszta ją znasz)i bezludna raczej.Przy niedzieli może pojawić sie jakiś większy tłumek przy krupowej ale i tak źle nie powinno być.A ja jutro ide...wprost do paszczy lwa
tj.palenica-morskie-szpiglasowa-piątka-palenica.Ide za "przewodnika" niedzielnych turystów.Za boga nie chcialem tam leźć w takiej dacie ale cóż...uległem.Wytargowałem tylko wyjazd z chałupy o 4 rano więc wyjście z palenicy przed 6 i nie powinno być tragedii.Powrót pielgrzymkowym duktem jakoś przeżyje,pozdrówka.
Oj ja szedłem tamtędy rok temu w wakacje. Spodziewaj się korków na Szpiglasowej
Ale i tak warto iść ! ![]()
W najbliższą niedzielę wybieram się do Sidziny aby przejść trasę:
Sidzina ( Dom Kultury Ludowej szlak niebieski) - Judaszka - dalej czerwonym Soska 1062m.n.p.m. - Naroże 1076 m.n.p.m. - Urwanica 1106m.n.p.m. - Okrąglica 1239m.n.p.m. - Dalej zielonym do rezerwatu Na Policy i aż do niebieskiego oraz żółtego którym dojdę na Halę Śmietanową .Wrócę czerwonym przez Policę 1369m.n.p.m. do zielonego w który wejdę na Okrąglicy i zejdę do Sidziny w punkt wyjścia
Czyli będzie to fajna mam nadzieję pętelka !Liczę na dobrą pogodę , mało ludzi ( nie to co ostatnio na Laskowcu
) oraz ma super przygodę
I co? Byłeś? Relacja będzie?
W kilka dni po Tobie przedreptałam tą trasę nieco ja modyfikując ![]()
Jestem ciekawa Twoich wrażeń z wędrówki - czy Ciebie też "przytrzymał" tuż za Judaszką pewien malinowy chruśniak
![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 12 zapytań ]