Temat: Sylwester 2013-14
Czy ktoś coś ma jakieś pomysły?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś coś ma jakieś pomysły?
Ponawiam pytanie,jest jakaś akcja Sylwestrowa ? Albo jakieś inne pomysły?
Jako forum nie jest planowana żadna akcja sylwestrowa. Może ktoś rzuci jakies pomysły....
Właśnie na te pomysły czekam, w ubiegłym roku u Stacha była impreza o ile pamiętam.
Na trasie Oświęcim - Kęty jest knajpka Młynówka i coś mi mówi że tam trafię. Jutro idę zapracować na tę imprezę. A jak nie to możliwe że wylądujemy w Koconiu jak dwa poprzednie sylwki. ![]()
To daj znać co i jak,jeszcze na Koconiu nie byłem.
1. Chatka "Skalanka" / Pan Zadora
2. Chatka "Na Potrójnej" / Rafał i Ania
Święta gdzieś w Górach.
Tedi50w - możesz wyjaśnić o co chodzi?
1. Chatka "Skalanka" / Pan Zadora
2. Chatka "Na Potrójnej" / Rafał i Ania
Święta gdzieś w Górach.
Raczej chatka pod Skalanką u pana Zadora.Nie mylić z chatką Skalanka.Tedi50w a jakie pan Zadora ma w tym roku ceny?
Na dzień dzisiejszy w chatce Pod Skalanką w Zwardoniu ( nie mylić z chatką Skalanka )
- nie ma już wolnych miejsc .
Na dzień dzisiejszy w chatce Pod Skalanką w Zwardoniu ( nie mylić z chatką Skalanka )
- nie ma już wolnych miejsc .
Nic nie szkodzi,i tak bym tam się nie wybrał.Obmyślam inny plan.
Nic nie szkodzi,i tak bym tam się nie wybrał.Obmyślam inny plan.
Jaki jeśli można wiedzieć ?
Można,rozważam powitanie N.R na szczycie Czantorii.
Ja wybieram się do chatki u Ani i Rafała pod Potrójną
. Ale najpierw mamy rozgrzewkę na
Kocierskiej
Gdyby ktoś chciał dołączyć to wiem , że są jeszcze ostatnie wolne miejsca w chatce .
Podam przy okazji cenę , tak więc :
dwa noclegi - 100 zł , trzy noclegi - 125 zł .
Powiem tak, jeszcze nie wiem czy 31 XII będę miał wolne czy w pracy.Gdyby co to daj znać co i jak z wolnymi miejscami.
Jak tam sylwestrowicze ? Wybiera się ktoś na sylwestra w rejon BM ? ![]()
Jak tam sylwestrowicze ? Wybiera się ktoś na sylwestra w rejon BM ?
Dalej jak post mój powyżej.
Powiem tak, jeszcze nie wiem czy 31 XII będę miał wolne czy w pracy.Gdyby co to daj znać co i jak z wolnymi miejscami.
Jak będę na zlocie to się przy okazji spytam i dam znać .
Już się wyklarowało jak powitam N,Rok.Nie tak jak bym chciał,temat jest do ewentualnej kasacji.
Hej,
Z forum weekendy.eu jeszcze szukamy paru fajnych facetów na naszego Sylwestra w Wierchomli ![]()
(proszę o niekasowanie tego ogłoszenia - jest to fajna okazja do poznania nowych ludzi, integracji, dobrej zabawy i spędzenia miłego czasu w górach) ![]()
Jest nas ponad 50 osób (raczej górskie towarszystwo) i mamy jeszcze ok. 4-6 miejsc (dla samych facetów już tylko niestety) - raczej górskiej ekipki, która miło się zintegruje. Raczej grupy przyjaciół, znajomych w wieku 25-37 lat
Jeśli ktoś jeszcze nie ma gdzie spędzić imprezy Sylwestrowej to zapraszam ![]()
Mamy do dyspozycji przytulną szkołę podstawową: łóżka, materace: https://picasaweb.google.com/1090805871 … O3qkICb3wE
Wierchomla Mała (Beskid Sądecki - za Rytrem i Piwniczną) - 1400m od stoków narciarskich Dwie Doliny :-)
http://goo.gl/maps/95aX3
Wkoło mnóstwo fajnych szlaków turystycznych i innych zimowych atrakcji
Na samą imprezę Sylwestrową mamy zaplanowany obiad na start ok. 20-21-ej, po północy bigos, nad ranem barszczyk z krokietami, ciasto, napoje.
Dodatkowo możliwość całodziennego wyżywienia u Pani Lokalnie Gotującej
- 15zł obiadokolacja (zupa, drugie, placek, kompot)
- 9zł śniadanie (plus chyba kanapki na stok, albo wędrówkę górską - potwierdzę jeszcze)
Istnieje możliwość pozostania jeszcze parę dni po Sylwestrze.
robak2 - podstawowa informacja, której zapomniałeś podać to cena tego Sylwestra.
...w wieku 25-37 lat
Nie łapię się
![]()
robak2 napisał/a:...w wieku 25-37 lat
Nie łapię się
![]()
![]()
marekk500 nie przejmuj się nie tylko Ty
![]()
marekk500 napisał/a:robak2 napisał/a:...w wieku 25-37 lat
Nie łapię się
![]()
![]()
marekk500 nie przejmuj się nie tylko Ty
![]()
Nie ma problemu, będzie też jeden kolega w wieku 40-ści parę, ja mam 35 lat, a pierwszego stycznia (parę/paręnaście osób zostaje kilka dni po Sylwestrze) być może dojedzie nasz przyjaciel z gitarą - dobrze już pod 50-tkę ![]()
Generalnie średnia wieku ok. 30+
Co do ceny - bardzo prosze o kontakt na priv - jako, że Beskid Niski to zdecydowanie moje ulubione pasmo zrobimy coś po taniości
:-)
ps. poszukuję już tylko facetów - płci pięknej mamy lekki nadmiar.
Ostatnio edytowany przez robak2 (2013-12-18 18:15:46)
ps. poszukuję już tylko facetów - płci pięknej mamy lekki nadmiar.
dobrze, że dodałeś bo ogłoszenie nie wygladało zachęcająco
swoją drogą jak na sylwestra mozna mieć nadmiar płci pięknej?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 11 zapytań ]