Temat: lajcik Chochołowską
w niedzielę wybraliśmy się o doliny Chochołowskiej, chyba wiadomo w jakim celu
, po kliknięciu w zdjęcie fioletowego szaleństwa ciąg dalszy
https://www.facebook.com/andrzejkisiel1974
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w niedzielę wybraliśmy się o doliny Chochołowskiej, chyba wiadomo w jakim celu
, po kliknięciu w zdjęcie fioletowego szaleństwa ciąg dalszy
Purpurą , aż bije po oczach
.
Kisiel jesli chodzi o mnie to mam tylko jedno pytanie ... Więcej Was tam nie było
?
Poza tym - rewelka ![]()
Ostatnio edytowany przez maurycy (2014-04-02 21:17:09)
Trzeba przyznać, że konkretne krokusowanie ![]()
Gdyby nie te tłumy to by było idealnie.
Dzięki kisielu za te piękne fioletowe i nie tylko obrazki
, oczywiście mam na myśli te bez ludzi
! Nacieszyłam oczy
. Aż cud, że udało Ci się uchwycić jeszcze jakieś zwierzątka
i cud, że ich te tabuny Homo sapiens nie spłoszyły … Ech, jaka szkoda, że tego miejsca nie można zobaczyć podczas wysypu w samotności. ![]()
Ło matko Kisiel! Toż chyba pół Polski było w tej Chochołowskiej! Co to za ciekawy efekt zastosowałeś na zdjęciu nr 30?
Purpurą , aż bije po oczach
![]()
.
Kisiel jesli chodzi o mnie to mam tylko jedno pytanie ... Więcej Was tam nie było?
Poza tym - rewelka
maurycy, było nas tyle ile krokusików, a chyba nawet o kilku za dużo
Na zakopiance to chyba były niezłe korki
my o 9:30 auto zaparkowaliśmy na lewym parkingu, tuz za mostem po lewej stronie, do Chochołowskiej już nie dało się do jechać
Ło matko Kisiel! Toż chyba pół Polski było w tej Chochołowskiej! Co to za ciekawy efekt zastosowałeś na zdjęciu nr 30?
piotrze na 30 zdjęciu zastosowałem tzw efekt Ortona, znajdziesz go na picasie
a jedynym mankamentem były tłumy ale jak ktoś chciał to każdy znalazł coś dla siebie
mnie się udało
chyba
a najbardziej spodobała mi się ta myszka, na tą fotkę poświęciłem ok 10 min. myszka wychodziła z pod chaty chyba z 15 razy i na 15 zdjęć to wyszło najlepiej

Ostatnio edytowany przez kisiel (2014-04-03 19:12:49)
Niezłe krokusowe dywany i dywan z ludzi też jest
Ja jak tam byłem to krokusy kwitły dopiero w maju ![]()
Cudowne fiuletowe morze
które mimo tych szaleńczych tłumów obiecuję sobie kiedyś zobaczyć na własne oczy
Oglądnęłam caluśki albumik już chyba ze trzy razy
Pięknie, pięknie! ![]()
Szkoda Kisielu, żeśmy się nie spotkali. Też wtedy byłem. Troszkę wcześniej, bo o 9:00 parkowałem i takich tłumów nie było.
Po bilet staliśmy niecałe 2 minuty.
Piękny jest Twój albumik. Widzę że białego krokusa znalazłeś... Pewnie się odradzają... też jednego sfociłem
.
Po małym jedzonku przy starej GOPRówce, nasza ekipa poszła jeszcze w stronę Grzesia.
PS. Czytałem i pamiętałem o SMS-ie, ale miałem komplet. O zachodach pamiętam ![]()
Szkoda Kisielu, żeśmy się nie spotkali. Też wtedy byłem. Troszkę wcześniej, bo o 9:00 parkowałem i takich tłumów nie było.
Po bilet staliśmy niecałe 2 minuty.
Piękny jest Twój albumik. Widzę że białego krokusa znalazłeś... Pewnie się odradzają... też jednego sfociłem.
Po małym jedzonku przy starej GOPRówce, nasza ekipa poszła jeszcze w stronę Grzesia.PS. Czytałem i pamiętałem o SMS-ie, ale miałem komplet. O zachodach pamiętam
szkoda że nie spotkaliśmy się wspólna fotka była by fajna
, jak ty szedłeś na Grzesia to myśmy byli w schronisku a później już schodziliśmy i byliśmy przed Wami. Osobiście sam dużo spotkałem znajomych osób, z Bolęciny, Andrychowa i z innych forum świat górski robi się naprawdę mały :-D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 11 zapytań ]