26

Odp: Pteridologiczna wyprawa na Luboń Wielki

Rozpatrzono pozytywnie big_smile big_smile big_smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

27

nena napisał/a:

Wszystkie panoramy to dzieło Jolanty. Muszę przyznać , że pięknie jej się fotki skomponowały

Ktoś wink mi pożyczył program z dokładną instrukcją big_smile to i efekty są nie najgorsze smile

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

28

No cóż to ja już chyba nie mam nic do dodania. Nie przypominam sobie tylko, żebym sapał do słuchawki. Wprawdzie, jak Darkheush, jestem już dość wiekowy, ale chyba nie aż do tego stopnia, żeby sapać tongue. Jednego czego mi żal to tego, że nie zaliczyłem koncertu disco polo wink oraz tego, że sam jechałem samochodem sad

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

29

Piotrze to wszystko da się naprawić big_smile Jakoś to zorganizujemy wink

30

piotr napisał/a:

Nie przypominam sobie tylko, żebym sapał do słuchawki.

Piotr przepraszam , zapomniałam , że w samochodach nie ma telefonów stacjonarnych XD , stąd ta słuchawka wink big_smile

piotr napisał/a:

Jednego czego mi żal to tego, że nie zaliczyłem koncertu disco polo wink oraz tego, że sam jechałem samochodem sad

zgadzam sie z Jolantą , nadrobimy to !!! big_smile

Ostatnio edytowany przez nena (2010-07-20 17:36:42)

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

31

Rewelacyjna relacja i zazdroszczę Wam takiej wyprawy! Jeżeli będzie się szykował kolejny haszczing to jestem chętny!;)