Odp: Wielkanoc ;)
Z okazji świąt wielkanocnych życzę wam wszystkiego najlepszego, by niczego wam nie brakowało, a święta te były rodzinne, pełne radości i by nie wyglądały za oknem jak bożonarodzeniowe ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z okazji świąt wielkanocnych życzę wam wszystkiego najlepszego, by niczego wam nie brakowało, a święta te były rodzinne, pełne radości i by nie wyglądały za oknem jak bożonarodzeniowe ![]()
A ja życzę wszystkim po prostu rodzinnych zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy... :-)
Ode mnie życzenia nieco cieplejszych i bardziej wiosennych Świąt, niż te parę ostatnich dni. W końcu w kwietniu nikt już nie chce zimy ![]()
wszystkim forumowiczom, Zdrowych i Wesołych oraz mocno wylewanego Poniedziałku ![]()
Zdrowych, pełnych wiosennej Radości Świąt dla Was wszystkich ! ![]()

Życzę wszystkim Wesołych Świąt i mokrego dyngusa Darmando
![]()
Życzę wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych i mokrego Dyngusa zwiastującego budzenie się przyrody do życia ![]()
By w trudnych chwilach mogliście liczyć na pomoc i sami wspierali kogoś gdy komuś się źle wiedzie, by nikt nigdy was nie zawodził a zaskakiwał pozytywną niespodzianką i wy też tak robiliście. Mam na myśli nie tylko życie, ale również podczas górskich wędrówek ![]()
Życzę wszystkim rodzinnych, spokojnych Świąt.
Niech będą odskocznią od pośpiechu codziennego życia! ![]()
Życzę wszystkim forumowiczom rodzinnych, wolnych od polityki i utrapień dnia powszedniego Świąt Wielkiej Nocy!
Życzę, spokojnych Świąt Wielkiej Nocy
![]()
Zdrowych, spokojnych i słonecznych Świąt ! ![]()
Wielkiej, świątecznej radości, na stole dóbr obfitości, jajeczka święconego, mocno zakrapianego!
Życzy Darmando. ![]()
![]()
Radosnego świętowania wszystkim życzę
!
Ja też życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 11 zapytań ]