To mam jedną dobrą wiadomość, forum nie będzie się zmieniać! Nie będzie na nim reklam!
Sami dobrze wiemy, ze Beskid Mały nigdy nie będzie tak popularny jak Beskid Śląski. Są w zasadzie 3 miejsca, które przyciągają turystów - Żar, Leskowiec i Magurka. Ja również cenie Beskid Mały za spokój i ciszę! Powstanie tej strony i tego forum jest samo w sobie promocją regionu, bo nikt na większą skalę w internecie nie skumulował wcześniej informacji na temat Beskidu Małego. Jestem przekonany, że nie przyciągniemy przez to nowych turystów, nie przekonamy kogoś kto chce wyjechać kolejką na Żar, aby wybrał się np. do Groty Komonieckiego. Ale dla takich osób również jest to serwis i możemy mu zaproponować, gdzie może nocować, gdzie dobrze zjeść. Inni, którzy szukaj ciszy i spokoju chętnie skorzystają z naszej wiedzy, ale ilu ich tak na prawdę będzie?
Reklamy będą, bo uznaję zasadę, ze serwis musi na siebie zarobić, są one dyskretniejsze niż były (oprócz jednej na samej górze) i będą, o ile to możliwe tematyczne (chyba, ze jakiś niesamowity sponsor się pojawi). beskidmaly.pl raczej nie poprawi mojego dobrobytu, ale pieniądze na rozwój są potrzebne. Ale to wszystko małymi kroczkami do przodu, nigdy w tył