Temat: Małe jest piękne - zwłaszcza latem
Jako, że wakacje, czy też sezon urlopowy - jak zwał, tak zwał - powoli dobiegają końca, mam pewną propozycję. Mianowicie mały konkurs foto pod roboczym tytułem „Małe jest piękne – zwłaszcza latem”
Zasady:
Każdy chętny forumowicz wkleja jedną swoją fotkę zrobioną w okresie maj-wrzesień. Musi to być fota z Beskidu Małego. Pulę zdjęć zamykamy 30 września i zaczynamy głosowanie.
Głosowanie jest jawne (w postach). Za głosowanie na samego siebie grozi dożywotnia dyskwalifikacja
. Głosujemy na zasadzie (przykładowo):
Nick1 – 5 pkt
Nick2 - 3 pkt
Nick3 - 1 pkt
Głosujemy do 15 października. Ja nie biorę udziału w konkursie, a to z prostej przyczyny. Zasiadam w smutnej Komisji Kontroli Gier i Zakładów. Ktoś tego bajzlu musi pilnować ![]()
Nagrody:
Za zajęcie 1 miejsca po podliczeniu punktów, przewidziano 4-pak pewnego złocistego płynu z pianką (stawiam jako organizator) + możliwość, a nawet konieczność wymyślenia tematu kolejnego konkursu foto ![]()
Dla użytkowników, którzy zajmą zaszczytne miejsca nr 2 i 3 przewidziano nagrodę pocieszenia w postaci uścisku dłoni Pana Prezesa tudzież Ojca Dyrektora.
Wszystkie nagrody będzie można odebrać na najbliższym zlocie Forum.
Oczywiście całość traktujemy tylko i wyłącznie jako dobrą zabawę. Do dzieła Forumowicze ![]()
P.S. Jeśli ktoś nie wie, jak wstawić fotkę bezpośrednio na forum, proszę o przesłanie jej na mojego maila: darkheush@gmail.com
Jan Himilsbach