Odp: Małe jest piękne - zwłaszcza latem
I zdążył..... ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Głosujemy ? Bo kasik Dziadziunia darhheush`a wsysło....:P
Mój głos na zdjęcie
Djinn
Jolanta
Nena
Ostatnio edytowany przez angi (2010-10-01 16:53:48)
Dziadka nie wsysło tylko w górach był
A głosujemy na trzy zdjęcia Wujku!!! Jak w regulaminie!!! Znów nie przeczytałeś ![]()
nena - 5 punktów
angi - 3 punkty
krakus - 1 punkt
To ja głosuje tak:
1. Nena
2. Djinn
3. Jolanta
Darek
Nena
Jolanta
To ja ![]()
1. Djinn
2. angi
3. Jolanta
Jesli jeszcze można, to ja też chcę dodać swoje trzy grosze ![]()
1. Karakus
2. Angi
3. Nena
1. Darek
2. Angi
3. Nena
Darek
Nena
Jolanta
1.Darek Tlałka
2. Djinn
3. Angi
No nie powiem, że po 5 dniach głosowania sytuacja nie wygląda dość ciekawie
Mamy jednego faworyta do czteropaka (poszedł jak burza choć depczą mu po piętach
), a o uścisk dłoni Prezesa rywalizuje aż trzech forumowiczów. A uściski są do rozdania tylko dwa. Innych nagród pocieszenia nie przewidziano ![]()
Zostało 10 dni na głosownie!!!. Do boju Forumowicze ![]()
Przypominam, że głosujemy tylko jeszcze dziś do godziny 23:59:59, więc czasu już niewiele ![]()
Oficjalny wynik Smutna (jak zawsze) Komisja Kontroli Gier i Zakładów ogłosi jutro w późnych godzinach wieczornych. Niestety wcześniej SKKGiZ będzie pilnować sklepu, co by go nie rozkradli ![]()
1. Nena
2. Dariusz Tlałka
3. Krakus
Ostatnio edytowany przez Pete (2010-10-15 20:26:47)
1. Angi
2. Nena
3. Darek T.
Smutna Komisja Kontroli Gier i Zakładów wróciła z pracy i podjęła obrady zakończone sukcesem (mordobicia czy też fruwających ciupag nie było
). Wyniki pierwszego, historycznego już, konkursu pt. Małe jest piękne - zwłaszcza latem czas ogłosić. Ale żeby nie było tak od razu za wesoło, wpierw kilka liczb.
Do konkursu zgłosiło się siedmioro forumowiczów. Głosy oddało 13 osób. Nikt nie głosował na siebie (no!!!), co się chwali.
Pomimo siedmiu zgłoszeń klasyfikacja końcowa obejmuje tylko pięć miejsc. Tak więc jedziemy:
Miejsce 5 (ex aequo) zajęli: Jolanta i Krakus (7 pkt.)
Miejsce 4 (tak nielubiane) przypadło w udziale Djinn'owi (19 pkt.)
Miejsce 3 premiowane uściskiem dłoni Prezesa zajął rzutem na taśmę Angi (22 pkt.)
Miejsce drugie, po zażartej początkowo rywalizacji ze zwycięzcą, obsadziła Nena (28 pkt.). Premia w postaci uścisku dłoni Prezesa (a nawet dwóch - dłoni, nie Prezesów
)
Zwycięzcy dodatkowo, prócz nagrody głównej, przysługuje możliwość (a nawet konieczność) wymyślenia w terminie 30 dni tematu kolejnego konkursu-zabawy na naszym kochanym Forum ![]()
Wszystkie nagrody będą możliwe do odebrania na Jesiennym Zlocie Forum w dniach 20/21 listopada 2010 roku, lub przy okazji najbliższego spotkania w górach. Pocztą nagród nie wysyłamy!!! ![]()
To napisałem ja, Darkheush, jedyny członek Smutnej (jak zawsze) Komisji Kontroli Gier i Zakładów.
Zwycięzcom, jak i uczestnikom (nikt tu nie mówi o przegranych
) GRATULUJEMY!!!
no no Pierwsze dwa miejsca trafiłem ![]()
no no Pierwsze dwa miejsca trafiłem
Czy to jakiś subkonkurs nt. Kto wygra?
Naszej ścisłej czołówce gratuluję serdecznie
Innych i siebie pocieszam: Tym razem się nie udało, ale następnym...
będzie znowu dobra zabawa ![]()
Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-10-16 22:10:08)
Oczywiście, gratulujemy, gratulujemy
no no Pierwsze dwa miejsca trafiłem
Jakbyś trafił trzy, to miałbyś u mnie browara. A tak, to lipa ![]()
Gratuluję i czuję się pokonany. Przez miesiąc nie wezmę aparatu fotograficznego do rąk, to taka forma saomoukarania.
To moja pierwsza wygrana w konkursie fotograficznym
Wcześniej brałem udział w innego typu konkursach fotograficznych ale do tej pory nie miałem tego zaszczytu, wtedy to zwycięzca jakością zdjęć powalał normalnie na łeb
Z tym 4-pakiem to chyba wrócą mi się dawne czasy gdy zaliczałem browary a nie stanowiska
Darkheush od kiedy odliczają się dni wymyślenia tematu kolejnego konkursu fotograficznego ? Czy od dnia ogłoszenia wyników konkursu ? Bo już po głowie chodzą mi jakieś pomysła ![]()
no no Ciekawe co nam Dareczek wymyśli
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 12 zapytań ]