26

Odp: Małe jest piękne - zwłaszcza latem

I zdążył..... wink

27

Głosujemy ? Bo kasik Dziadziunia darhheush`a wsysło....:P
Mój głos na zdjęcie
Djinn
Jolanta
Nena

Ostatnio edytowany przez angi (2010-10-01 16:53:48)

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "

28

Dziadka nie wsysło tylko w górach był big_smile A głosujemy na trzy zdjęcia Wujku!!! Jak w regulaminie!!! Znów nie przeczytałeś tongue

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

29

1. Darek Tlałka
2. Angi
3. Nena

30

nena - 5 punktów
angi - 3 punkty
krakus - 1 punkt

31

To ja głosuje tak:
1. Nena
2. Djinn
3. Jolanta

32

Darek
Nena
Jolanta

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

33

To ja big_smile

1. Djinn
2. angi
3. Jolanta

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

34

1. Darek
2. Djinn
3. angi

35

Jesli jeszcze można, to ja też chcę dodać swoje trzy grosze tongue
1. Karakus
2. Angi
3. Nena

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

36

1. Darek
2. Angi
3. Nena

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

37

Darek
Nena
Jolanta

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

1.Darek Tlałka
2. Djinn
3. Angi

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

39

No nie powiem, że po 5 dniach głosowania sytuacja nie wygląda dość ciekawie big_smile Mamy jednego faworyta do czteropaka (poszedł jak burza choć depczą mu po piętach wink), a o uścisk dłoni Prezesa rywalizuje aż trzech forumowiczów. A uściski są do rozdania tylko dwa. Innych nagród pocieszenia nie przewidziano smile

Zostało 10 dni na głosownie!!!. Do boju Forumowicze wink

Jan Himilsbach

40

Przypominam, że głosujemy tylko jeszcze dziś do godziny 23:59:59, więc czasu już niewiele wink

Oficjalny wynik Smutna (jak zawsze) Komisja Kontroli Gier i Zakładów ogłosi jutro w późnych godzinach wieczornych. Niestety wcześniej SKKGiZ będzie pilnować sklepu, co by go nie rozkradli wink

Jan Himilsbach

41

1. Nena
2. Dariusz Tlałka
3. Krakus

Ostatnio edytowany przez Pete (2010-10-15 20:26:47)

42

1. Angi
2. Nena
3. Darek T.

43

Smutna Komisja Kontroli Gier i Zakładów wróciła z pracy i podjęła obrady zakończone sukcesem (mordobicia czy też fruwających ciupag nie było wink). Wyniki pierwszego, historycznego już, konkursu pt. Małe jest piękne - zwłaszcza latem czas ogłosić. Ale żeby nie było tak od razu za wesoło, wpierw kilka liczb.

Do konkursu zgłosiło się siedmioro forumowiczów. Głosy oddało 13 osób. Nikt nie głosował na siebie (no!!!), co się chwali.

Pomimo siedmiu zgłoszeń klasyfikacja końcowa obejmuje tylko pięć miejsc. Tak więc jedziemy:

Miejsce 5 (ex aequo) zajęli: Jolanta i Krakus (7 pkt.)

http://lh6.ggpht.com/_AK0lvltOPAo/TKsGL54rqNI/AAAAAAAANDM/eYWiiH7QU0o/s576/03%20Jolanta.JPG

http://lh6.ggpht.com/_AK0lvltOPAo/TKsGMShtevI/AAAAAAAANDU/lVdIWcyVQXI/s576/05%20Krakus.JPG

Miejsce 4 (tak nielubiane) przypadło w udziale Djinn'owi (19 pkt.)
http://lh4.ggpht.com/_AK0lvltOPAo/TKsGabDn06I/AAAAAAAANDc/0r61eNWZjwA/s576/07%20Djinn.jpg

Miejsce 3 premiowane uściskiem dłoni Prezesa zajął rzutem na taśmę Angi (22 pkt.)
http://lh3.ggpht.com/_AK0lvltOPAo/TKsGMAJ3IZI/AAAAAAAANDQ/n35v5mQTHRo/s800/04%20Angi.jpg

Miejsce drugie, po zażartej początkowo rywalizacji ze zwycięzcą, obsadziła Nena (28 pkt.). Premia w postaci uścisku dłoni Prezesa (a nawet dwóch - dłoni, nie Prezesów wink)
http://lh6.ggpht.com/_AK0lvltOPAo/TKsGaNCStoI/AAAAAAAANDY/srlGYI9sg0Q/s800/06%20Nena.JPG

Zwycięzcą I forumowego konkursu fotograficznego i zdobywcą obiecanej przez organizatora nagrody głównej, mam przyjemność ogłosić naszego forumowego botanika Darka Tlałkę!!!

Zwycięzcy dodatkowo, prócz nagrody głównej, przysługuje możliwość (a nawet konieczność) wymyślenia w terminie 30 dni tematu kolejnego konkursu-zabawy na naszym kochanym Forum big_smile

http://lh5.ggpht.com/_AK0lvltOPAo/TKsGL5HKUfI/AAAAAAAANDI/EvZj3YVia-U/s800/02%20DT.JPG

Wszystkie nagrody będą możliwe do odebrania na Jesiennym Zlocie Forum w dniach 20/21 listopada 2010 roku, lub przy okazji najbliższego spotkania w górach. Pocztą nagród nie wysyłamy!!! smile

To napisałem ja, Darkheush, jedyny członek Smutnej (jak zawsze) Komisji Kontroli Gier i Zakładów.

Zwycięzcom, jak i uczestnikom (nikt tu nie mówi o przegranych wink) GRATULUJEMY!!!

Jan Himilsbach

44

no no Pierwsze dwa miejsca trafiłem tongue

Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

45

baca napisał/a:

Czy to jakiś subkonkurs nt. Kto wygra? lol

Naszej ścisłej czołówce gratuluję serdecznie smile

Innych i siebie pocieszam: Tym razem się nie udało, ale następnym...    wink   będzie znowu dobra zabawa big_smile

Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-10-16 22:10:08)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

46

Oczywiście, gratulujemy, gratulujemy

- Jan Galicz

47

baca napisał/a:

Jakbyś trafił trzy, to miałbyś u mnie browara. A tak, to lipa tongue

Jan Himilsbach

48

Gratuluję i czuję się pokonany. Przez miesiąc nie wezmę aparatu fotograficznego do rąk, to taka forma saomoukarania.

49

To moja pierwsza wygrana w konkursie fotograficznym smile smile smile Wcześniej brałem udział w innego typu konkursach fotograficznych ale do tej pory nie miałem tego zaszczytu, wtedy to zwycięzca jakością zdjęć powalał normalnie na łeb lol Z tym 4-pakiem to chyba wrócą mi się dawne czasy gdy zaliczałem browary a nie stanowiska wink Darkheush od kiedy odliczają się dni wymyślenia tematu kolejnego konkursu fotograficznego ? Czy od dnia ogłoszenia wyników konkursu ? Bo już po głowie chodzą mi jakieś pomysła smile

50

no no Ciekawe co nam Dareczek wymyśli

- Jan Galicz