Temat: Ogłoszenie - Dlaczego powstaje taki dział forum!!!

W związku, z tym, iż informacje dotyczące uszkodzonych bądź skradzionych szlakowskazów  i tablic pojawiły się w kilku(nastu) różnych wątkach naszego forum, zostałem poproszony przez MK o stworzenie niniejszego działu w "Kąciku użytkownika". Przyczyna jest prosta - MK stwierdził, że nie jest w stanie wszystkiego czytać, coś może umknąć i pozostać bez odpowiedzi lub reakcji, a tak, będzie wszystko w jednym miejscu, przejrzyste i czytelne wink

W związku z powyższym proszę Szanownych Forumowiczów o wpisywanie od dnia dzisiejszego wszelkich uwag dotyczących tabliczek na szlakach w wątku "Szlakowskazy i tablice", a sugestii dotyczących znakowań w wątku "Znakowanie szlaków".

Pozdrawiam
Dziadziuś darkheush wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

2

Odp: Ogłoszenie - Dlaczego powstaje taki dział forum!!!

Na moją prośbę Administrator darkheush utworzył nowy temat szlakowskazów.
Spowodowane to jest tym, aby wszelakie niedociągnięcia związane z oznaczeniem były w jednym miejscu,  by można szybciej zareagować i powrócić do tematu bez problemu w każdej chwili, przez co nie ingerujemy dyskusją nie rozwalamy inne wątki forum.
Przede wszystkim proszę w tym miejscu o sygnały ze szlaków w BM na obszarze przełom Soły do przełomu Skawy, oraz część Beskidu Makowskiego od przełomu Skawy po „linię" szlaku zielonego Maków Podhalański - Kalwaria PKP.
Zapraszam w góry i do KAPOWANIA wink
Miłych wędrówek smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

3

Odp: Ogłoszenie - Dlaczego powstaje taki dział forum!!!

MK napisał/a:

Przede wszystkim proszę w tym miejscu o sygnały ze szlaków w BM na obszarze przełom Soły do przełomu Skawy, oraz część Beskidu Makowskiego od przełomu Skawy po „linię" szlaku zielonego Maków Podhalański - Kalwaria PKP.
Zapraszam w góry i do KAPOWANIA wink
Miłych wędrówek smile

No właśnie MK. Nie wiedziałem dokładnie jak opisać Twój teren "hasania", a nie chciałem popełnić faux pas. Wiedziałem, że od przełomu Soły po Chełm Wschodni. O ile granica zachodnia jest dla mnie oczywista, to granica wschodnia pozostawała wielką zagadką. Dzięki za doprecyzowanie wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach