1

Temat: Jesienna Śnieżnica i Ćwilin

Witajcie! Zapraszam do obejrzenia nowej galerii zdjęć ze Śnieżnicy i Ćwilina:
http://www.wierchy.org/Galerie/Beskidy/ … index.html
Życzę miłego czytania i oglądania. Pozdrawiam wszystkich Piotrek

P.S. Przy okazji informuję, że nasza strona jest w trakcie gruntownej przebudowy, więc proszę o zgłaszanie za pośrednictwem e-maila wszelkich zauważonych błędów lub uwag na temat szaty graficznej do mnie lub do kolegi Marka (Poltergeister).

Ostatnio edytowany przez piotr (2010-10-23 09:42:23)

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

2

Odp: Jesienna Śnieżnica i Ćwilin

Piotrku!
Superowe zdjęcia, ale dla mnie to klimat BM,  u nas też jest tak pięknie!
Tylko góry są trochę mniejsze  smile

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

Piotrze Widzę że nadrobiłeś ten wyjazd który planowałeś podczas naszej wycieczki na Luboń Wielki smile Bardzo ładne fotki i świetna relacja smile

4

Jak zwykle ciekawa relacja i piękne fotki Piotrze. Specjalne podziękowania należą Ci się za żabę tongue big_smile . O ile się nie mylę to siedziała na torach big_smile. Jakaś samobójczyni chyba big_smile ... ? Ma szczęście, że kolej w tym miejscu jest nieczynna big_smile.  I widzę, że nawet słynny bar, tak wspominany na Luboniu uwieczniłeś big_smile.
My w tym czasie jak wspinałeś się na Śnieżnicę i Ćwilin atakowaliśmy Jawornicę wink.

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

5

Udał Ci się dotrzeć na Ćwilin i Mogielicę  smile fajna relacja, piękne jesienne fotki, cudna ta górska jesień, cudna smile

Dobrze, że "Bar pod Cyckiem" nadal stoi bo Darek byłby niepocieszony wink

W odpowiedzi na nasze z Neną dzisiejsze pozdrowienia, przyszedł taki sms: "Daj spokój. jesteśmy ledwie żywi.
Jakubina i Jarząbczy sponiewierały nas na amen. Schodzimy do Chochołowskiej. Pozdro Piotrek."

To tylko czekać następnej ciekawej relacji smile i bardzo dziękujemy za pozdrowienia.

Tych, którzy nam nie odpowiedzieli całujemy w nos i więcej ich pozdrawiać nie będziemy sad wink

Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-10-24 18:01:50)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

6

nena - miałem nadzieję, że rozpoznasz gatunek wink. Żaba wyczuła, że nic nie jeździ po tej linii, a na koniec się schowała pod podkładem.

jolanta - Koprowy postanowiłem przełożyć dla was na przyszły rok. Ale jak się nie zbierzecie to go zrobie sam wink. Nową relację napiszę, ale muszę się pozbierać po wycieczce. Najważniejsze, że plan został wykonany i jesteśmy cali, bo w wyższej części Tatr są już warunki niemal zimowe, a wiatr tak nami poniewierał, że ledwo żyjemy.

Ostatnio edytowany przez piotr (2010-10-25 08:19:10)

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

7

piotr napisał/a:

nena - miałem nadzieję, że rozpoznasz gatunek wink.

żaba trawna niedowiarku tongue big_smile

piotr napisał/a:

Koprowy postanowiłem przełożyć dla was na przyszły rok. Ale jak się nie zbierzecie to go zrobie sam wink.

tylko spróbuj ... big_smile tongue

piotr napisał/a:

Nową relację napiszę, ale muszę się pozbierać po wycieczce. Najważniejsze, że plan został wykonany i jesteśmy cali, bo w wyższej części Tatr są już warunki niemal zimowe, a wiatr tak nami poniewierał, że ledwo żyjemy.

nie mogę się doczekać tej relacji, pisz smile

Ostatnio edytowany przez nena (2010-10-28 21:02:56)

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

8

nena napisał/a:

piotr napisał/a:

Koprowy postanowiłem przełożyć dla was na przyszły rok. Ale jak się nie zbierzecie to go zrobie sam wink.

tylko spróbuj ... big_smile tongue

tylko spróbuj big_smile tongue

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile