Temat: Domek góralski Hyrb
Domek góralski w Stryszawie koło Suchej Beskidzkiej - http://www.beskidmaly.pl/nocleg37.php
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Domek góralski w Stryszawie koło Suchej Beskidzkiej - http://www.beskidmaly.pl/nocleg37.php
no widać, że fajna chatka wypasiona i niedroga
Rozkład domu:
* parter- salon, kuchnia, łazienka, pokój1
* I piętro- pokój2 z balkonem, pokój3, pokój4, łazienka
* poddasze (możliwość zakwaterowania większej grupy)
Cennik
* nocleg latem- 30zł za dobę
* nocleg zimą- 40zł za dobę
*wynajęcie całego domu- 300-500zł za dobę.
No cenią się ludziska
Trafiłem już kiedyś na tę ofertę. Szkoda, że takie obiekty na turystyczną kieszeń się powoli tracą ![]()
Sorki Panowie, ale wy naprawdę uważacie, że to jest tania oferta? ![]()
Panowie za 30zł to ja mogę wskazać wiele miejsc gdzie macie nocleg na dwa dni. Standardy może i mają wysokie ale idąc w gory i wiedząc ze będzie trzeba gdzieś spać to ja patrzę na to by np. mi po głowie deszcz nie padał a nie na jakieś wygody. Ciepło i sucho i jakaś kuchnia to wydatek 15zl które z przyjemnością wydaje na szlaku.
Ostatnio edytowany przez ufok83 (2010-11-04 23:44:29)
ja tam uważam, że jeszcze 30 zł to nie jest źle, choć jak Ufok pisze staram się szukać coś za 15-20 zł bo takie też noclegi się znajdzie. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenie w końcu ;P
Sorki Panowie, ale wy naprawdę uważacie, że to jest tania oferta?
W życiu, jeszcze w takiej zapadłej dziurze
Szkoda,że w Suchej na dobrą sprawę baza noclegowa nie istnieje. No oprócz hotelu i schroniska PTSM. Jest basen dobre połaczenie z cała okolicą. Trudno o miejsca niedrogie noclegowe. W lecie szukałem, ale schronisko PPTSM najczęściej rezerwuje na kolonie i wycieczki szkolne ![]()
Źle to nie jest, ale mnie się udało w tym roku, oczywiście poza sezonem, znaleźć kwaterę za 25 zł od osoby w Zakopanem na tzw. Parcelach Urzędniczych (w pobliżu Krokwii). Połaziłem po kilku domach i się znalazło, ale fakt, że było dość pusto wtedy. Jechałem z rodziną, więc łazienka była niezbędna. Jak jadę sam lub z kolegami to tak jak Ufokowi wystarczy mi wyrko lub nawet materac i dach nad głową ![]()
Ostatnio edytowany przez piotr (2010-11-05 08:19:54)
Mnie się wydaje, że co niektórzy nie potrzebnie patrzą na tą ofertę z własnego punktu widzenia
. Potrzeby turystów są różne
Mnie osobiście oferta się podoba. Fajny domek za rozsądną cenę !!!
Lowell ty burżuju ![]()
Wow, ciekawa dyskusja. Aż nęci, by odpisać. Ta zapadła dziura to ma być komplement rozumiem?
Do Suchej jest 10 min, ale tam to już miasto, zupełnie inny klimat. A u nas cisza, spokój i modrzewiowy domek
Jest klimatycznie. Zapraszam, przyjedźcie i sami zobaczycie, że warto
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli gór! Tych hardcorowych i tych, co ich burżujami przezywają ![]()
Nie, no Stryszawa jest ładnie położona. Pełny szacunek
Miałem możliwość zobaczyć domek i się podoba. Nie mniej na cztero - osobową rodzinkę weekendowy wypad w góry w takim miejscu, to wczasy gdzie indziej. Daltego jeśli się dobrze poszuka, to można znaleźć miejsce dla turystów, którzy chcą bardziej pochodzić po górach i mają mniej dudków. ![]()
kris_61, zapadła dziura, tak?? Takiej ciszy i spokoju nie znajdziecie nigdzie, tylko u nas w Stryszawie!! Koło mnie ma domek taki gostek, który mieszka na stałe w Zakopanem i mówi że tu jest o niebo lepiej!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 12 zapytań ]