Temat: Andzrzejkowo - urodzinowo - impeninowo Pod Potrójną
Witam
Dania 26.11.2010 udałem się z Pudelkiem jak co roku o tej porze „Pod Potrójną” na imprezę Andrzejkowo-urodzinowo-imieninową. Ruszyliśmy z Łazisk o godzinie 7 rano koło jedenastej wylądowaliśmy w Żywcu i po godzinie 12 ruszyliśmy PKS do Kocierza. Tam ruszyliśmy zielonym szlakiem w kierunku Przełęczy Kocierskiej. W karczmie nad przełęczą dokonaliśmy piwka i posiłku. Po wszystkim ruszyliśmy dalej, po krótkim czasie docieramy na potrójną robimy kilka zdjęć i ruszamy do chatki gdzie byliśmy drudzy uprzedziła nas tylko Kuba tam zasiedliśmy spokojnie do Piwka i czekaliśmy na przyjście pierwszego solenizanta Bartka i reszty ekipy. W Sobotę po długim śnie ruszyliśmy na mały spacerek . Gdy wróciliśmy okazało śię że przybyła już ekipa imieninowa lecz samych winowajców jeszcze nie było lecz chwilę ponas dociera Sławek z resztą i imprezę czas zacząć. Spędziłem bardzo fajny weekend z doborową ekipą. A w niedziele rano z powodów służbowych uciekałem już przed dziesiątą wraz z Patrykiem i Moniką i serdecznie im dziękuje za dowóz do PKP Żywiec
A oto kilka moich foto pstryków
http://picasaweb.google.com/10861612861 … dPotrojna#