Temat: Ośrodek Czarny Groń Chatka Rafała Wędrójące Kamienie parking
Ja dzisiaj ze słonko dośc mocno grzało zrobiłem wypad na Potrójną pogoda wspaniała troszke za ciepło sniegu na nasłonecznionych stokach brak ,na zacienionych znikome ilości na północnych zima jeszcze sie broni ok 20 cm mokrego i cięzkiego śniegu . Widocznośc doskonała piękne widoki na pasmo Policy Babiej Pilska Skrzycznego normalnie bajkowo.Rozpocząłem podejscie z kolegą drogą przed Osrodkiem Czarny Groń jak zwykle chaszczing droga dośc szybko się skonczyła dośc mocny chaszczing wkoncu przebijamy sie do czarnego szlaku przecinamy go tylko i po kilkunastu min wychodzimy na drogę od kapliczki blisko szczytu tu kilkanascie fotek i do Rafała jak zwykle Złoty Napój pogaduchy turystów oprócz nas brak Aniołki wiszą nie przyszło mi do głowy aby im cyknąc fotke (wstyd)Pózniej szlakiem kocierskim dochodzimy do wyciągu czynny sporo narciarzy spotykamy znajomego pogaduchy i dalej do Skałki Wędrujące Kamienie nastepnie jeszcze trochę w strone Leskowca i chaszczingiem w dół na Praciaki masakra mokry śnieg slisko ,parking auto i do domu. Kilkafotek po kliknięciu w link -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://picasaweb.google.com/11223448508 … atkaURafaA
Ostatnio edytowany przez ferdynans (2011-01-09 19:56:24)