26

Odp: Problemy ze stroną

Ja bardzo proszę zmienić ten kolor bo się wyloguję

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

27

Rafal napisał/a:

(...) Co tu tak różowo  lol  lol

Istny róż majtkowy  wink  lol

Piotr napisał/a:

Adminie nie zabieraj nam jutro Joli R. My chcemy mieć dwie Jole

Wisisz przy najbliższej okazji  yikes

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

28

Gdy zobaczyłam ten róż i tą Jolę R. yikes, o której notabene nigdy w życiu nie słyszałam, przestraszyłam się i pobiegłam po moją zimową różową kurtkę tongue, aby porównać odcienie big_smile. Odetchnęłam z ulgą, że to nie ten sam ... tongue big_smile. Adminie miejcie litość ! big_smile

piotr napisał/a:

Adminie nie zabieraj nam jutro Joli R. My chcemy mieć dwie Jole.

Piotr piszesz w swoim czy wszystkich imieniu ? big_smile, bo do czego nam - forumowym Rodzynkom, niby potrzebna ta plastikowa lala ??? big_smile tongue ?

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

29

Jakby ktoś przeoczył, jak wyglądało dziś nasze forum to proszę (musiałem to uwiecznić big_smile ):

Klik daje większy rozmiar

https://lh6.googleusercontent.com/_AK0lvltOPAo/TZY7DemKayI/AAAAAAAANg8/afSY_DcOb3k/s576/beskidmaly.jpg

Ale w sumie to był niewinny żarcik ze strony Admina wink Ze strony schroniska Trzy Korony dowiedziałem się dziś, że udało się osiedlić foki w Dunajcu, a na Helu przyjęły się krokusy. A wszystko to w trosce (jak informowała strona) o bioróżnorodność i atrakcyjność turystyczną Pienin i Półwyspu Helskiego lol

Klik większy rozmiar

https://lh5.googleusercontent.com/_AK0lvltOPAo/TZY7BcLlhBI/AAAAAAAANg4/WhAfzlUlV5k/s576/trzykorony.jpg

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

30

^^
Też to dostałem na maila wink

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

31

darkheush napisał/a:

Jakby ktoś przeoczył, jak wyglądało dziś nasze forum to proszę (musiałem to uwiecznić big_smile ):

Klik daje większy rozmiar

https://lh6.googleusercontent.com/_AK0lvltOPAo/TZY7DemKayI/AAAAAAAANg8/afSY_DcOb3k/s576/beskidmaly.jpg

Ale w sumie to był niewinny żarcik ze strony Admina wink

A już żałowałam że tego różu nie uwieczniłam... i że go nie zobaczę...:)
Darkheush, Dziękuję Ci za to że jesteś taki zapobiegliwy smile

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

32

W czasie wstawiania sygnaturki pojawia się następujący komunikat:
Notice: Undefined index: No signature yet in /home/lowell79/domains/beskidmaly.pl/public_html/pun/profile.php(2331) : eval()'d code on line 22
Sygnaturka nie jest wyświetlana na stronie. Skąd ten problem ?  hmm

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Patrzyli na te same góry, na te same drzewa, ale każde z nich widziało je inaczej. (Paulo Coelho)

33

pinia_aw napisał/a:

W czasie wstawiania sygnaturki pojawia się następujący komunikat:
Notice: Undefined index: No signature yet in /home/lowell79/domains/beskidmaly.pl/public_html/pun/profile.php(2331) : eval()'d code on line 22
Sygnaturka nie jest wyświetlana na stronie. Skąd ten problem ?  hmm

Będę musiał na to popatrzeć po świętach, aby ten komunikat nie wyświetlał się. Jest to taka mała niedoskonałość skryptu, którego używamy (albo admin go po prostu niewłaściwie używa smile) Ze względu na parę osób, które bazowały na tym aby ustawić w sygnaturce reklamy swoich stron, postanowiliśmy dopuścić do wyświetlania sygnatur dopiero po napisaniu 5 postów na forum. Bardzo dziękuję za wyłapanie tego komunikatu! Pozdrawiam!

34

"Uprzejmie informujemy, ze dzis tj. 11 lipca 2011 zostanie dodany dodatkowy dysk twardy na serwerze. Praca dotyczy serwera orion, na ktorym znajduje sie Panstwa strona internetowa. 

Oto szczegoly:

Termin: poniedziałek 11 lipca 2011, godz. 18:30 ( może być lekkie opóźnienie )
Cel: dodanie dodatkowego dysku twardego
Utrudnienia: w tym czasie może wystąpić jedna max. 20 minutowa przerwa w działaniu usługi

Przepraszamy za klopot i dziekujemy za wyrozumialosc."

35

11 lipca to nic. Wczoraj to dopiero była śmierć kliniczna naszej strony wink. Czy dlatego, że 13?  wink

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

36

A ja myślałem że to tylko u mnie smile przez szalejącą burzę, /jak można to nazwać zwykłą burzą, dawno takiej nie widziałem/ ale widzę że już wszystko ok big_smile

37

Żeby to było tylko raz jardo... Nie daleko szukając dzisiaj rano tj. 15 lipca też były problemy.

38

Jakiś Armageddon!!! Całą noc nie było strony, a teraz widzę, że poznikały posty napisane dziś mniej więcej pomiędzy 15 a 19 roll

O co chodzi???

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

39

darkheush napisał/a:

Jakiś Armageddon!!! Całą noc nie było strony, a teraz widzę, że poznikały posty napisane dziś mniej więcej pomiędzy 15 a 19 roll

O co chodzi???

Może nas w końcu przenieśli na nowy serwer skoro coś znikło smile

40

darkheush napisał/a:

Całą noc nie było strony, a teraz widzę, że poznikały posty napisane dziś mniej więcej pomiędzy 15 a 19 ...

dokładnie, poznikały ... roll

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

41

A jak nas przenieśli to powinno być lepiej smile - na pewno nas przenieśli bo mam dostęp do starej bazy danych - w niej są "zagubione" posty, uzupełnię je jak będę miał dostęp do aktualnej bazy danych.

42

zamiany są odczuwane Jak długo będę jeszcze trwały prace adminie Czy to już koniec?

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

43

był taki moment...kiedy pomyślałam że ktoś / coś mi złośliwie dostęp do www BM broni...
co logowanie to porażka...

"Góry upajają. Człowiek uzależniony od nich jest nie do wyleczenia. Można pokonać alkoholizm, narkomanię, słabość do leków. Fascynacji górami nie można" Edmund Hillary

44

baca napisał/a:

zamiany są odczuwane Jak długo będę jeszcze trwały prace adminie Czy to już koniec?

Jestem dobrej nadziei....

45

Posty, które znikły dodałem jeszcze raz, ale zrobił się mały nieporządek chronologiczny wink w jednym temacie jest to zauważalne.

46

Czy dobrze widzę.reklamy poznikały?

Góroczub.

47

mirek napisał/a:

Są dalej smile

48

uff...to mi ulżyło,że nie tylko ja miałam takie problemy z dostępem do strony. Myślałam już podobnie jak Brombella, że ktoś mi jakąś "cenzurę" na stonę nałożył smile

Ostatnio edytowany przez Nowa76 (2011-08-18 10:43:32)

49

lowell79 napisał/a:
mirek napisał/a:

Są dalej smile

AAAAAAAa tak,są.Tylko że nie tak dużo. smile

Góroczub.

50

Miejmy nadzieję, że zmiany przyniosą lepsze, bo ostatnio forum (i strona zresztą też) działały bardzo mizernie: albo bardzo wolno, albo w ogóle były niedostępne.