Odp: II Wiosenny Zlot Forum
16, 17 - znajomki Brombelli ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
16, 17 - znajomki Brombelli ![]()
Ja tak kontrolnie zapytam, czy wszystko jest na dobrej drodze organizacyjnej?
Ja tak kontrolnie zapytam, czy wszystko jest na dobrej drodze organizacyjnej?
Ojcze Dyrektorze
Myślę, wręcz jestem pewna, że Dziadek to ogarnia... tzn...chyyyba ![]()
Panie i Panowie, Panowie i Panie!
Zlot się zbliża, proszę mi powiedzieć, czy jesteście zainteresowaniami grami i zabawami, jeżeli tak to bym prosił o informacje jaka jest szansa na rzutnik i komputer na miejscu? W ogóle, jakiś plan czy pomysł roz(g)rywek zlotowych? Pogoda zamówiona?
heloł Marcus
co do pierwszych pytań, to nie się nie orientuję
natomiast jeśli chodzi o pogodę to z tego co mi wiadomo Brombella już zamówiła "odgórnie" ładną, sprzyjającą pogodę dla roz(g)rywek zlotowych
praaawdaaa?? Brombusiu??? ha ha ha ha
Około 19 wieczorem będę wiedział czy mamy tą rezerwację.
Około 19 wieczorem będę wiedział czy mamy tą rezerwację.
No wierzę w Ciebie ja musiałem jeden dzień nadrobić żeby mieć wolne ![]()
Dziadek do mnie dzwonił, rezerwacja jest... ![]()
kamień z serca...
ale obiecuję, że jak następnym razem ktoś się podejmie rezerwacji a potem się rozleniwi albo się mu zapomni, to osobiście nóżki z dooopci wyrwę..
Sprawa wygląda tak. Mamy zarezerwowane 30 miejsc (na forum doliczyłem 26 pewniaków na nocleg). Pani dyrektor PTSM-u dostała informację, że pierwsze grupy mogą przybyć na miejsce ok godziny 13 w sobotę. W niedzielę musimy się zwinąć najpóźniej o godz. 10 (koniec doby noclegowej). Pewien problem może być z ogniskiem na miejscu ale miła Pani Kierownik mówiła mi przez telefon, że jak będzie taka potrzeba to jakoś się dogadamy na miejscu. Ja dziś wieczorem mam dostać szczegółowy kosztorys i nr konta na który trzeba wpłacić najpóźniej do poniedziałku zaliczkę w wysokości 150 zł, ale tym obiecała, że zajmie się koffana Brombusia
A bo zapomniałbym. Frania pytała kiedeyś co z pieskiem. Otóż nie ma absolutnie żadnej możliwości przybycia na zlot ze zwierzakiem. Niestety!!!
@Dziadku, jesteś wielki ![]()
Sprawa wygląda tak. Mamy zarezerwowane 30 miejsc (na forum doliczyłem 26 pewniaków na nocleg). Pani dyrektor PTSM-u dostała informację, że pierwsze grupy mogą przybyć na miejsce ok godziny 13 w sobotę. W niedzielę musimy się zwinąć najpóźniej o godz. 10 (koniec doby noclegowej). Pewien problem może być z ogniskiem na miejscu ale miła Pani Kierownik mówiła mi przez telefon, że jak będzie taka potrzeba to jakoś się dogadamy na miejscu. Ja dziś wieczorem mam dostać szczegółowy kosztorys i nr konta na który trzeba wpłacić najpóźniej do poniedziałku zaliczkę w wysokości 150 zł, ale tym obiecała, że zajmie się koffana Brombusia
![]()
A bo zapomniałbym. Frania pytała kiedeyś co z pieskiem. Otóż nie ma absolutnie żadnej możliwości przybycia na zlot ze zwierzakiem. Niestety!!!
Dziadku Kofany
co byśmy bez Ciebie zrobili eeech, no i bez Tfojej Pomocnicy Brombusi
Wielkie Dzięki ![]()
Aha jeszcze jedno. Kto posiada legitymację szkolną/studencką - zabrać ze sobą!!! Zniżki za noclegi.
derkheus A co z tą nocną przepierdułką,aktualne ??
świstaku, prawdopodobnie odpada. Z tym, że dojście na zlot jest nadal aktualne trasą Jagódki - Leskowiec - Krzeszów - Żurawnica - Gołuszkowa Góra - Stryszawa. To wychodzi coś koło 8h traski ![]()
Pieska nie można, ognisko z trudem, zwinąć się trzeba do 10:00... hotel? ![]()
Jesteśmy tym razem troszkę ograniczeni wewnętrznym regulaminem PTSM-u. Coś za coś.
żeby tylko nas nie wywalili za paliwo rakietowe ![]()
Nie chcę straszyć ale między 22:00 i 6:00 jest w hotelach cisza nocna ![]()
uwielbiam ... ciszę nocną ... ![]()
świstaku, prawdopodobnie odpada. Z tym, że dojście na zlot jest nadal aktualne trasą Jagódki - Leskowiec - Krzeszów - Żurawnica - Gołuszkowa Góra - Stryszawa. To wychodzi coś koło 8h traski
Czyli gdzie i o której proponujecie spotkanie i start
7. Osoby płci męskiej i żeńskiej kwateruje się w oddzielnych pomieszczeniach, wskazanych przez pracownika schroniska.
(...)
11. Nocujący powinni przygotować łóżka do snu przed godz. 21.00 tak, aby można było sprawdzić, czy wszyscy mają bieliznę pościelową lub śpiwór. Bez bielizny pościelowej nie można korzystać z noclegu.
12. Od godz. 22.00 do 6.00 obowiązuje w schronisku cisza nocna. Turyści, którzy przychodzą późno lub bardzo rano wychodzą ze schroniska, nie powinni zakłócać wypoczynku pozostałym osobom. Odchylenia od ustalonych godzin ciszy nocnej są możliwe tylko w wyjątkowych przypadkach za zgodą dyrektora/kierownika schroniska.
(...)
17. W schronisku obowiązuje schludny ubiór, spokojne i uprzejme zachowanie. Picie alkoholu i używanie narkotyków oraz uprawianie gier hazardowych jest zabronione.
18. Palenie tytoniu w schronisku jest zakazane. Osoby pełnoletnie mogą palić tylko w palarni wyznaczonej przez dyrektora/kierownika schroniska.
źródło: http://www.pitm.home.pl/domeny/ptsm_org … page_id=69
![]()
Ostatnio edytowany przez piotr (2011-05-05 10:39:42)
7. Osoby płci męskiej i żeńskiej kwateruje się w oddzielnych pomieszczeniach, wskazanych przez pracownika schroniska.
(...)
11. Nocujący powinni przygotować łóżka do snu przed godz. 21.00 tak, aby można było sprawdzić, czy wszyscy mają bieliznę pościelową lub śpiwór. Bez bielizny pościelowej nie można korzystać z noclegu.![]()
12. Od godz. 22.00 do 6.00 obowiązuje w schronisku cisza nocna. Turyści, którzy przychodzą późno lub bardzo rano wychodzą ze schroniska, nie powinni zakłócać wypoczynku pozostałym osobom. Odchylenia od ustalonych godzin ciszy nocnej są możliwe tylko w wyjątkowych przypadkach za zgodą dyrektora/kierownika schroniska.
(...)
17. W schronisku obowiązuje schludny ubiór, spokojne i uprzejme zachowanie. Picie alkoholu i używanie narkotyków oraz uprawianie gier hazardowych jest zabronione.
18. Palenie tytoniu w schronisku jest zakazane. Osoby pełnoletnie mogą palić tylko w palarni wyznaczonej przez dyrektora/kierownika schroniska.źródło: http://www.pitm.home.pl/domeny/ptsm_org … page_id=69
czyli na waleta nie przejdzie?:(
Mogli w skrócie napisać, zakaz wstępu dla ufoka. ![]()
Biedny ufok
Czujesz się "troszkę" ograniczony? ![]()
Piotr czy Ty musiałeś wyciągać te najgorsze punkty z regulaminu i snuć najczarniejsze wizje ... ? ![]()
hahahahaha, oj, podoba mi się poczucie humoru autorów Regulaminu ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 11 zapytań ]