Temat: Przełęcz pod Chłopkiem
Przełęcz pod Chłopkiem to jeden z najciekawszych szlaków w Tatrach, jedni mówią, że jeden z trudniejszych....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przełęcz pod Chłopkiem to jeden z najciekawszych szlaków w Tatrach, jedni mówią, że jeden z trudniejszych....
Cóż tu dodać? Relacja 1 klasa. Nie wiem ile czasu to szlifowałeś, ale jest solidnie dopracowane i świetnie się czyta. Jak będziesz kiedyś zmierzał na Pośredni to puść do kolegi sms-ka ![]()
Z taką pewną nieśmiałością podaję jeszcze link do kilku moich fotek z 2006 roku, gdzie można też zobaczyć jak wygląda wspinaczka w rejonie Kazalnicy:
http://www.wierchy.org/Galerie/Tatry/20 … index.html
A trudności, jak sam napisałeś są kwestią względną. Dużo też zależy od naszej motywacji... My schodziliśmy z Kazalnicy w ulewnym deszczu i jakoś zeszliśmy choć woda lała się nam dosłownie za kołnierz.
Ostatnio edytowany przez piotr (2011-09-30 17:54:51)
Pięknie napisana relacja, a fotka na dachu świata
taka, że tylko pozazdrościć ![]()
super relacja i zdjęcia - masz do tego talent! ![]()
A trasę bardzo polecam. Sam wychodziłem miesiąc temu i jest to świetna alternatywa w porównaniu z obleganymi Rysami. Przy świetnej pogodzie szlak był niemal puściutki, a widoki niezapomniane!
rewelacja Adminie
, ech ... zaczytałam się i rozmarzyłam ... ![]()
piękne widoki,pięknie napisana relacja...
nic dodać,nic ująć ![]()
fajnie się ogląda te Twoje filmiki Adminie ![]()
Filmik super, tylko strasznie"kocia"muzyka Adminie
![]()
Ładne tatrzańskie nagranie
Tej kociej muzyki to u mnie w ogóle nie słychać, bo nie mam głośników w kompie ![]()
a mnie się podoba ta "kocia muzyka"
![]()
Ostatnio edytowany przez nena (2012-04-06 11:10:02)
Dziękuję
Co do "kociej" muzyki to chyba innej nie potrafię robić
Boję się, że to i tak szczyt moich możliwości ![]()
ahhh Jak ja tam dawno byłem Chyba po Czerwonej Ławce druga przełęcz na którą zawsze lubiłem chodzić
relacja zajeb...a, że tak powiem Od razu człowiek sobie wspomina te trudy podchodzenia oraz pokorę do gór
świetna sprawa :-)
https://picasaweb.google.com/110481057918358045639
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 11 zapytań ]