Odp: Zimowy Zlot FBM
A ja niestety chyba Skalanke sobie odpuszczę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja niestety chyba Skalanke sobie odpuszczę
ja, tym razem, mogę Wam tylko życzyć udanego "zlotowania" ![]()
Widzę, że Skalanka prowadzi i raczej nie jest już zagrożona. Mirku, czy byłbyś w stanie, jako stały klient Chatki, sprawdzić termin i dokonać rezerwacji? Dobrze było by spytać, czy mają tam jakiś rzutnik lub choćby komputer, bo myślę, że znalazło by się kilka chętnych osób do robienia prezentacji zdjęć ze swoich wypraw i nie ukrywam, że sam bym się cieszył, gdyby nasze zloty poszły również w kierunku slajdowiska, dyskusji o ciekawych miejscach, wymiany doświadczeń górskich itp.
Ostatnio edytowany przez piotr (2012-01-23 15:08:39)
Z tego co wiem to kompa nie mają,co do rzutnika dowiem się.A rezerwacją moge się zając.Zdzwonię się z dzierzawcą i dowiem się wszystkiego.Tylko poczekam jak na pewno stanie na Skalance.
Widzę, że Skalanka prowadzi i raczej nie jest już zagrożona. Mirku, czy byłbyś w stanie, jako stały klient Chatki, sprawdzić termin i dokonać rezerwacji? Dobrze było by spytać, czy mają tam jakiś rzutnik lub choćby komputer, bo myślę, że znalazło by się kilka chętnych osób do robienia prezentacji zdjęć ze swoich wypraw i nie ukrywam, że sam bym się cieszył, gdyby nasze zloty poszły również w kierunku slajdowiska, dyskusji o ciekawych miejscach, wymiany doświadczeń górskich itp.
Piotrze sprawa wygląda tak:
Ja mam w tym terminie od piątku obsługę na skalance.Kompa i rzutnika brak na chacie.Ilu was mniej więcej będzie bo muszę dać znać do dzierżawcy ile wpisać w kalendarz osób co by jakaś inna grupa nie zrobiła rezerwacji. Pozdrawiam Kris
Z moich obliczeń, które są nazwijmy to pi razy drzwi, wynika że ok. 25 osób (w ankietach dot. terminu i miejsca wzięło udział 18-20 osób + do tego parę osób towarzyszących m.in. u kol. xagi, brombelli i jardo).
P.S. Mirku myślę, że nie warto już czekać, bo od kilku dni nic się nie zmieniło w ankiecie, więc znaczy to, że głos zabrali wszyscy, co chcieli. Rezerwujmy tą Skalankę.
Ostatnio edytowany przez piotr (2012-01-24 08:38:15)
Z moich obliczeń, które są nazwijmy to pi razy drzwi, wynika że ok. 25 osób (w ankietach dot. terminu i miejsca wzięło udział 18-20 osób + do tego parę osób towarzyszących m.in. u kol. xagi, brombelli i jardo).
P.S. Mirku myślę, że nie warto już czekać, bo od kilku dni nic się nie zmieniło w ankiecie, więc znaczy to, że głos zabrali wszyscy, co chcieli. Rezerwujmy tą Skalankę.
Sprawa załatwiona rezerwacja na 25 osób.
Super,Kris będę do pomocy w razie czego.Nawet mogę w piątek się zjawić.
Super,Kris będę do pomocy w razie czego.Nawet mogę w piątek się zjawić.
Ja jadę w piątek bo nie wiadomo co tam zastaniemy być może trzeba będzie ogarnąć kuwetę.
mirek napisał/a:Super,Kris będę do pomocy w razie czego.Nawet mogę w piątek się zjawić.
Ja jadę w piątek bo nie wiadomo co tam zastaniemy być może trzeba będzie ogarnąć kuwetę.
O której będziesz?
Prawdopodobnie pojadę tym pociągiem 13,56 z Bielska, ale to się jeszcze okaże.To jest wersja jakby Jolka nie jechała.
Oki ,daj znać co i jak.Mozna razem jechać.
wiem wiem trochę późno się zgłaszam ale jeszcze ja zwana potocznie Franką
i Dziunia (sprawdziłam u Obywatela "Grochu" że psiaki są akceptowane.
mam nadzieję, że się znajdzie miejsce dla mnie. sorki za zamieszanie
Spoko dla psiaka znajdzie się .co do innych nie jestem pewien.
Kris a Luna będzie?
piotr napisał/a:Z moich obliczeń, które są nazwijmy to pi razy drzwi, wynika że ok. 25 osób (w ankietach dot. terminu i miejsca wzięło udział 18-20 osób + do tego parę osób towarzyszących m.in. u kol. xagi, brombelli i jardo).
P.S. Mirku myślę, że nie warto już czekać, bo od kilku dni nic się nie zmieniło w ankiecie, więc znaczy to, że głos zabrali wszyscy, co chcieli. Rezerwujmy tą Skalankę.wiem wiem trochę późno się zgłaszam ale jeszcze ja zwana potocznie Franką
i Dziunia (sprawdziłam u Obywatela "Grochu" że psiaki są akceptowane.
mam nadzieję, że się znajdzie miejsce dla mnie. sorki za zamieszanie
Oczywiście,że się miejsce znajdzie serdecznie zapraszam.
Pozdrawiam Kris
jeśli jeszcze można się dopisać na zlot...
10. janioł +2 (z prawdopodobnie z lubym i Mohawkiem)- na zaległy Dzień Dziadka: Dziadka Darkheusha i Dziadka Krisa
1. piotr -
2. Jardo -
3. Mirek -
4. darmando + 1 -
5. Akall -
6. brombella (+ewentualnie cześki szt.2) -
7. marekk500 + 2-3 os. e
8.czarownicaZpogodnej -
9. xaga i Grześ zwany bułgarem -
Oczywiście wnusiu ,że można.
![]()
janioł? Czy my się przypadkiem skądś nie znamy?
jeśli jeszcze można się dopisać na zlot...
10. janioł +2 (z prawdopodobnie z lubym i Mohawkiem)- na zaległy Dzień Dziadka: Dziadka Darkheusha i Dziadka Krisa1. piotr -
2. Jardo -
3. Mirek -
4. darmando + 1 -
5. Akall -
6. brombella (+ewentualnie cześki szt.2) -
7. marekk500 + 2-3 os. e
8.czarownicaZpogodnej -
9. xaga i Grześ zwany bułgarem -
Jak wcześniej informowałem nie jadę.
Zrobiłam poprawną,najbardziej aktualną listę...
Weźcie mnie poprawcie jeśli coś namieszałam.. ![]()
1. piotr
2. Jardo (+ osoby towarzyszące)
3. Mirek
4. Frania i suka Fibi
5. Akall
6. brombella (+ewentualnie cześki szt.2)
7. marekk500 + 2-3 os.
8. xaga i Grześ zwany bułgarem -
9. janioł +2 (z prawdopodobnie z lubym i Mohawkiem)- na zaległy Dzień Dziadka: Dziadka Darkheusha i Dziadka Krisa
Bromba, drobna poprawka
1. piotr
3. Mirek
4. Frania i suka Fibi
5. Akall + 1-2
7. marekk500 + 2-3 os.
9. janioł +2 (z prawdopodobnie z lubym i Mohawkiem)- na zaległy Dzień Dziadka: Dziadka Darkheusha i Dziadka Krisa
1. piotr
3. Mirek
4. Frania i suka Fibi
5. Akall + 1-2
7. marekk500 + 2-3 os.
10. memezio
1. piotr
3. Mirek też dziadek.
4. Frania i suka Fibi
5. Akall + 1-2
7. marekk500 + 2-3 os.
10. memezio
Mała poprawka.
Ja tak z taką propozycją w sprawie programu zlotu
Jak widać wielu forumowiczów przemierza zimowe szlaki, a wielu by pewnie też chciało,ale nie są do końca zdecydowani na zimowe wędrówki. Może bardziej doświadczeni wśród nas mogli by nam pokazać co to rakiety,raki, czekan, jak tego używać
No i coś z biwakowania zimowego, jakiś mały namiocik by się przytargało, zrobiło jakąś platformę itp.
Co Wy na to? ![]()
Mały off top tak propos posta Jardo:
1. Podstawowa zasada biwaku zimowego - " nie jeść żółtego śniegu" ;P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 11 zapytań ]