1

Temat: Yardo Group& Tres Amigos& Nocni goście na Potrójnej

Dalej nie mogę do siebie dojść big_smile  Teraz nie wiem czy z tego kogo spotkałem i z kim miałem przyjemność spędzić czas, czy z tego co zobaczyłem... big_smile  Nie będę pisał, bo tak dobrze nie potrafię big_smile Sobie pooglądajcie smile  Dzięki wszystkim na chatkach i na szlaku big_smile  Byle więcej takich wypadów smile  Zdjęć nie wszystko ukazujących można zobaczyć tam gdzie zawsze big_smile  I jak Ania powiedziała " Tato tutaj jest jak w Narnii" big_smile

2

Odp: Yardo Group& Tres Amigos& Nocni goście na Potrójnej

Tak tak ten ostatni wypad był bardzo udany :-)
Zgadzam się z Jardo , że niektóre momenty  nie da się opisać słowami ..
Ale co tam - niektórzy lepiej piszą , a inni robią lepsze zdjęcia  wink

'' Tyle samo jest idiotów wśród księży, robotników i profesorów. Różnica polega na tym, że profesor ma większy zasób słów i w związku z tym trudniej wymacać jego głupotę.'' ( Bronisław Geremek )

3

Widzę jardo, że mieliście trzy dni mocnych wrażeń. big_smile Dobry początek ferii big_smile. Dzisiaj w BM –e wieje i zamiecie śnieżne. Wykorzystaliśmy wszyscy dobry czas na wycieczki i fajnie ! big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

4

nena napisał/a:

Widzę jardo, że mieliście trzy dni mocnych wrażeń. big_smile Dobry początek ferii big_smile. Dzisiaj w BM –e wieje i zamiecie śnieżne. Wykorzystaliśmy wszyscy dobry czas na wycieczki i fajnie ! big_smile

Jardo piękne fotki, a przeżycia w realu zapewne jeszcze więcej emocji pozostawiły w pamięci big_smile  Natomiast mnie puki co jeszcze w tym roku nie było dane, aby zasmakować górskiej zimy sad

Ferie planowałem też na Potrójnej, ale warunki atmosferyczne nas wystraszyły wink

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

5

maurycy napisał/a:

Prawa autorskie do konia Maurycego ma tylko mała Anulka  big_smile

No to widzę, że popełniłem małe faux-pas opisując swoją galerię zdjęć. Ale co mi tam wink

Ale od początku. Jardo kusił, oj kusił. My (znaczy się Tres Amigos) też myśleliśmy o jakimś wypadzie. No i się porobiło wink Punktualnie o 14 startujemy spod karczmy na Kocierskiej. Ładnie wydreptana autostrada. Na Trójkątną wyrabiamy letni czas. Fotka pod rogaczem i zaczynamy dodreptywać do chatki. Przy chatce widzę jakąś dziewczyneczkę z dupolotem w ręku.

- Cześć...
- Dzieńdobry...

Nagle w mojej geriatrycznej łepetynie zapala się lampka!!! Nasza dalsza rozmowa wygląda dokładnie tak:

- Ania???!!!
- Dziadek???!!!

I wszystko jasne big_smile Po chwili zza węgła wyłaniają się pozostali uczestnicy wycieczki Jarda. Powitania. Wieczór to tuzemaki, kiełbaski, gitara, śpiewy, "niezapowiedziana" wizyta nocnych wędrowców, nocny "koncert" Świdra i takie tam chatkowe historie.

Rankiem... no cóż nie wszyscy czują się wyspani. Gorzeje na nowo kłótnia o to, czyje zdjęcia są lepsze i o to czy Rychwałd jednak leży w Beskidzie Małym (lub na jego pograniczu) wink Królowa i Cysorskie jednak wszystkich uspakajają wink

Czas ruszać do Olafa. Po drodze Memezio testuje dupolota Ani, inni grzecznie popylają na własnym napędzie wink

U Olafa mały popas i podział ekipy. Pierwsi wracają na Kocierską Gennaro i Memezio. Potem zbiera się Jardo z ekipą w celu odwiedzin u Wójta. My (czyli Ciocia Asia, Pawlo, Adi, Świder i mła) wychodzimy na szarym końcu. Wyciąg, knajpa, Autobus i koniec pieśni...

Dziękczynnej litanii nie będę już tu powtarzał. Co nie zmienia faktu, że było cudnie.

Komplet zdjęć po kliku w obrazek:

https://lh5.googleusercontent.com/-5lZXBy68aA0/TzjThQaj-NI/AAAAAAAAOn0/OItkJhsHQWA/s800/DSCN1253.JPG

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach