Odp: Zimowy Zlot FBM
Ja myślę, że pójdziemy z Kocierzy, ale ciężko mi powiedzieć o której godzinie dokładnie ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja myślę, że pójdziemy z Kocierzy, ale ciężko mi powiedzieć o której godzinie dokładnie ![]()
Powtarzam że ja atakuję od Rzyki-Praciaki.Przesiadki mam w BB i Andrychowie.W Andrychowie będę ok,12,00.Piotr,masz na privie mój nr, telefonu.
Ostatnio edytowany przez mirek (2012-02-23 14:52:50)
Mirku zapisałem numer. Wyślę jakąś wizytówkę. Pójdziemy chyba czarnym szlakiem. To chyba wszystko.
W BB będę ok, 11,00.Pasuje?
Ja prawdopodobnie zabiorę jeszcze kuzyna, i będziemy podchodzić z Kocierskiej. Na którą planujecie być "na górze" ?
planuję ok. 12:00 być na )( Kocierskiej, być może jeszcze coś wrzucimy na ruszt przed wymarszem...
Mam pytanie .lubicie skrzydełka ala Feniks?
Jestem zmuszony zrezygnować ze zlotu. Jestem na L4 i miałem kontrolę, co za tym idzie muszę siedzieć w domu.
Jestem zmuszony zrezygnować ze zlotu. Jestem na L4 i miałem kontrolę, co za tym idzie muszę siedzieć w domu.
Szkoda,czyli lista ma się tak.
1-Mirek
2-
3-Marek500
4-Brombella+ew Cześki 2
5-Alkall+Żona+Młody
6-Franka+Dziunia.
7-Lemon998 +1osoba
8-xaga+Grzesiek
9-Dayman + Etna
Mam pytanie .lubicie skrzydełka ala Feniks?
TZN?!?!?!?!
Panie kolegen, a Feniks w czym się odradzał? W ogniu,więc to będą ogniste(czytaj pikantne) skrzydełka.
feniks się Panie kolegen odradzał z popiołów...
oby to nie był zły omen ![]()
feniks się Panie kolegen odradzał z popiołów...
oby to nie był zły omen
Ale by był popiół musi być ogień.A w omeny tym bardziej złe nie wierzę. ![]()
Akall napisał/a:feniks się Panie kolegen odradzał z popiołów...
oby to nie był zły omenAle by był popiół musi być ogień.A w omeny tym bardziej złe nie wierzę.
W takim razie udanego zlotowania
i czekamy na relacje... ![]()
my sobie jeszcze siedzimy w domku, skoro miejsce zlotu mamy prawie za płotem... tzn płotu nie mamy, ale blisko jest ![]()
wyjdziemy chyba spacerkiem z Kocierskiej po południu, może o 14-15tej.
do zobaczenia ![]()
W takim razie udanego zlotowania
i czekamy na relacje...
czekamy, czekamy !
Bawcie się dobrze ! ![]()
Na zlocie niestety nie mogę być, jednak na kawkę na Kocierska się wybieram za parę minut (na godz.12,00)
Może uda się poznać jakiegoś nowego forumowicza?
Udanego zlotu, miłych wrażeń.
Najbardziej żałuję namiotowania
![]()
Gdyż nie mam praktyki, a doświadczenia i instruktarz by się mi przydał.
Czekam na relację ze zlotu ![]()
Część ekipy w osobach janioła, piotra i mirka została odprawiona w drogę z zielonej stacyjki
Bawcie się dobrze ![]()
my już wróciliśmy do domu, jakaś relacja może później...
![]()
Cześc,ja już w domku.Dzieki za wspaniałe spotkanie i Piotrowi za transport.A takie banalne pytanie.Kto piszie relację? ![]()
heelool ja już też w domku dzięki Brombusi Kochanej, która odwiozła Dwie Blondiny
Dzięki Wielkie Wszystim za wspaniała zabawę i Mirkowi szczególne podziękowania za oooogniistee skrzydełka mmniaaammm
z tego co widzę to Akall napisze relację - czekamy hi hi hi
do zobaczyska
Dziękuję wszystkim za ten świetny zlot!
My z Asią (Brombą) , Franią , Wojtkiem i oczywiście naszą dzielną Fibi , dotarliśmy do domu Asi już ok. 12 ![]()
Później moja nowa mamusia i tatuś dostarczyli mnie do domu , do Brzeszcz
(wtajemniczeni wiedzą o co kaman)
Nigdy nie zapomnę "trzepania termosu" przez Piotra! haha
Pozdrawiam wszystkich!
to trzepanie termosow bylo... ? beze mnie...?:(
z tego co widzę to Akall napisze relację - czekamy hi hi hi
ja myślę, że powinny pojawić się przynajmniej dwie, jeżeli nie trzy relacje, cokolwiek zbieżne, ale jednak różne ![]()
to trzepanie termosow bylo... ? beze mnie...?:(
Termosa sztuk jednen ,mam dowód.Otem potem,A relacyjki powinny pojawić się spontanicznie.Niech nieobecni żałują.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 11 zapytań ]