Odp: 7 Cudów Beskidu Małego - Zasady!
Nie wiem czy kojarzysz ale swoją drogą była taka akcja jakiś czas temu by wchodzić na taką pewną stronę NBA i głosować na Gortata by zagrał w meczu gwiazd. Gortat wtedy nie błyszczał formą, a chodziło o pokazanie że Nas Polaków jest więcej i że Polak potrafi...tak na przekór wszystkim...Widzę tu pewną analogię i według mnie brak obiektywizmu dotyczy oby dwóch sytuacji. Moim skromnym zdaniem Mazury cudem natury, biorąc pod uwagę cały świat, też nie są i jestem obiektywny w tej ocenie, nie patrze na to że to jest obiekt położony Polsce to muszę to popierać.
Wg mnie nie fair jest promowanie jednego obiektu przy braku promocji dla innych oraz brak obiektywizmu i mówię to mimo że też na ten obiekt stawiam. W sytuacji gdy jeden z obiektów jest promowany ja uważam że głosowanie jest nieobiektywne i to moje skromne zdanie...więc je uszanuj proszę. I ja także uważam że głosujący powinni opierać się na zasadzie wzięcia pod uwagę wszystkich propozycji i wyłonienia tej która faktycznie jest dla każdego najbardziej niezwykła, a nie tylko "bo ja jestem stąd to musi być najlepsze". Akcja ta nie jest tak bardzo rozpropagowana, by inne obiekty miały takie samo wsparcie. Masz rację to dopiero początek jest i jeszcze sporo czasu, a wszystko może się zmienić i mam taką nadzieję że walka się wyrówna, za co trzymam kciuki i kibicuję. Po Twojej reakcji mam też nieodparte wrażenie że jesteś z Kóz i być może masz związek z tą promocją. Jak tak to fajnie, miejmy nadzieję że inne obiekty też taką promocję i wsparcie uzyskają.
A na zakończenie tak jak powiedział lowell79 Każdy ma prawo do swoich odczuć.
Mam podobne skojarzenia - wybór bramki miesiąca w niemieckiej lidze gdy jedną z propozycji była bramka Błaszczykowskiego. Wp.pl po prostu rozdmuchała temat. W kwestii organizacyjne problem nie do przeskoczenia.