Odp: Letni Zlot Forum 2012
Mnie niestety z Wami nie będzie - podobnie jak Darek T. muszę do pracy.
Wszystkim Wam życzę super zabawy ! ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszystkim Wam życzę super zabawy ! ![]()
Wszystkim Wam życzę super zabawy !
bajka też w pracy, ale po południu będzie ![]()
Koledzy, "Człowieka z wielką latarą" niestety nie będzie, bo ma szkołę w tym czasie, co wyznał mi ze smutkiem przez telefon.
No szkoda że nie będę mógł wziąźć udział w zlocie
Niestety mam wtedy dwa dni szkoły, a tego nie mogę opuścić. Życzę udanej zabawy ![]()
Ostatnio edytowany przez Dariusz Tlałka (2012-10-01 08:46:40)
Z przykrością informuję ,że tym razem Was ...nie poznam
Wyskoczył całkiem nieplanowany wyjazd rodzinny...Spróbuję być na następnym spotkaniu. Życzę dobrej zabawy:D
Ostatnio edytowany przez TNT'omek (2012-10-02 09:16:42)
Moja propozycja, to spotkać się w Leśniczówce o 9.00. Czy wszyscy chętni mogą dotrzeć na 9.00?
Ja będe, prawdopodobnie już od piatku pod namiocikiem będę koczował ![]()
Ostatnio edytowany przez Kaper (2012-10-02 18:48:20)
Niestety nie potrafię powiedzieć, czy dotrę na 9, bo nie wiem do której będę w piątek w pracy....:(:(:(:(
Ja mogę być na 9:00, aczkolwiek wolałbym jakieś 30 minut później, bo nie mam jak ty Adminie rzutu beretem ![]()
Proponuję zrobić zbiórkę dla tych co wychodzą w trasę między 9 a 10 godziną
Właśnie dostałem informację od Yardo (który ma problemy z wejściem na forum), że będzie sprzęt do pokazu slajdów! Tak więc, jeśli ktoś ma ochotę pokazać nam zdjęcia ze swoich podróży to jest taka możliwość!!!
Niestety, po dzisiejszej wizycie w klinice (metryka moja już nie ta),
otrzymałem zakaz wędrówek po górach ![]()
Jestem zmuszony odpuścić sobie sobotnią zlotową wędrówkę na Gaiki, Hrobaczą,
Kamieniołom.
![]()
Mimo rezygnacji MK (trzymaj się Marku) proponuję już nic nie zmieniać jeśli chodzi o trasę i godzinę spotkania. Na koniec czeka nas zapewne trochę chaszczowania, ale damy radę ![]()
my uderzamy w Tatry więc pojawimy się popołudniu/wieczór jak coś (jeśli nie będzie zmiany planów) na Lipniku. Tak że zapowiada się, że w sobotę będziemy tylko siłą ogniskowo-alkoholowo;)-miejscową
niestety... z przyczyn zdrowotnych-przeziębienie mnie dopadło - musimy odwołać nasze uczestnictwo w zlocie... przykro nam...
do zobaczenia następnym razem!
Zdrówka xaguś, zdrówka ![]()
nas prawdopodobnie jednak nie będzie. Z Tatr też nici, praca siła wyższa przy moim zawodzie niestety ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 11 zapytań ]