51

Odp: Przecież dobrze wiesz...

Piotr zazdroszczę kondycji. big_smile  big_smile  big_smile  big_smile

52

Aaaa więc to tak wygląda profesjonalna rozgrzewka big_smile

Moje foto-wspomnienia: https://picasaweb.google.com/109211129593888338479

"Jakże ja mam o tym opowiadać, skoro to jest moje? Jest to moje bogactwo, to, czego mi nikt nie odbierze." Jerzy Kukuczka

53

No to maraton w Krakowie to będzie pestka smile skoro ty po trzy stopnie dajesz do góry smile

54

piotr napisał/a:

O żesz ty małpo! Ani się człowiek obejrzy i już jest skompromitowany w sieci! wink

Zdziwiony??? Przecież Piotruś znasz mnie nie od dziś i chyba wiesz, że jestem nieodpowiedzialny, nieprzewidywalny, krótko mówiąc pier... znaczy, ten, tego - waryjot lol

I na dodatek ponoć notorycznie łżę jak pies big_smile

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

55

Śmiejcie się pi pi pi śmiejcie! Ciekawe co byście zrobili, jak byście musieli cały dzień w zimnej szopie kiblować, gdzie tylko deszcz dzwonił po blaszanym dachu? A z Dareczkiem jeszcze pogadamy wink

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

56

piotr napisał/a:

Ciekawe co byście zrobili, jak byście musieli cały dzień w zimnej szopie kiblować

Zrobiliśmy to, co zrobiliśmy... poszliśmy po wódkę na rozgrzewkę tongue

A z Dareczkiem jeszcze pogadamy

Czekam z dziką niecierpliwością na tą "rozmowę" lol

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

57

Kulam się i ja...  lol , ale w sumie to bym się ciężko zdziwiła, gdyby Piotr się inaczej rozgrzewał  wink

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

Piotrze ja się chętnie do Ciebie na lekce takiej profesjonalnej rozgrzewki zapisze wink trzeba zacząć wykorzystywać schody w domu wink

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....

59

Koledzy, schody to naprawdę dobry sposób na utrzymanie kondycji. Ja w zasadzie niemal każdy trening biegowy kończę spacerkiem na 7 piętro. Polecam! A profesjonalna rozgrzewka to zupełnie coś innego, dziwię się że wy biegający jeszcze nie wiecie co i jak się robi, w końcu Czarownica to już stara wyjadaczka, Lowell79 zresztą też, tylko Hanusi można wybaczyć, bo dopiero zaczyna wink

60

Ja mam inną szkołę rozgrzewki smile i póki co jej nie zmieniam smile

61

lowell79 napisał/a:

Ja mam inną szkołę rozgrzewki smile i póki co jej nie zmieniam smile

O ciekawe! Ale mam nadzieję, że nie tę samą co Dareczek, Kaper i Memezio?  tongue

62

to już wyższy poziom wtajemniczenia  rozgrzewkowego smile

piotr napisał/a:

Koledzy, schody to naprawdę dobry sposób na utrzymanie kondycji. Ja w zasadzie niemal każdy trening biegowy kończę spacerkiem na 7 piętro. Polecam! A profesjonalna rozgrzewka to zupełnie coś innego, dziwię się że wy biegający jeszcze nie wiecie co i jak się robi, w końcu Czarownica to już stara wyjadaczka, Lowell79 zresztą też, tylko Hanusi można wybaczyć, bo dopiero zaczyna wink

oj wypraszam sobie wcale stara nie jestem tongue zresztą nie wiedziałam, że starość zaczyna sie po 10 miesiącach tongue
a co do schodów... to chcąc nie chcąc biegam po nich czodziennie kilka razy i potwierdzam to naprawdę dobry sposób na utrzymanie kondycji wink

Ostatnio edytowany przez CzarownicaZpogodnej (2012-11-07 08:23:14)

duszą w górach zbłądziłam, bo chciałam....