Odp: Przecież dobrze wiesz...
Piotr zazdroszczę kondycji.
![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Piotr zazdroszczę kondycji.
![]()
Aaaa więc to tak wygląda profesjonalna rozgrzewka ![]()
No to maraton w Krakowie to będzie pestka
skoro ty po trzy stopnie dajesz do góry ![]()
O żesz ty małpo! Ani się człowiek obejrzy i już jest skompromitowany w sieci!
Zdziwiony??? Przecież Piotruś znasz mnie nie od dziś i chyba wiesz, że jestem nieodpowiedzialny, nieprzewidywalny, krótko mówiąc pier... znaczy, ten, tego - waryjot
I na dodatek ponoć notorycznie łżę jak pies ![]()
Śmiejcie się pi pi pi śmiejcie! Ciekawe co byście zrobili, jak byście musieli cały dzień w zimnej szopie kiblować, gdzie tylko deszcz dzwonił po blaszanym dachu? A z Dareczkiem jeszcze pogadamy ![]()
Ciekawe co byście zrobili, jak byście musieli cały dzień w zimnej szopie kiblować
Zrobiliśmy to, co zrobiliśmy... poszliśmy po wódkę na rozgrzewkę
A z Dareczkiem jeszcze pogadamy
Czekam z dziką niecierpliwością na tą "rozmowę" ![]()
Kulam się i ja...
, ale w sumie to bym się ciężko zdziwiła, gdyby Piotr się inaczej rozgrzewał ![]()
Piotrze ja się chętnie do Ciebie na lekce takiej profesjonalnej rozgrzewki zapisze
trzeba zacząć wykorzystywać schody w domu ![]()
Koledzy, schody to naprawdę dobry sposób na utrzymanie kondycji. Ja w zasadzie niemal każdy trening biegowy kończę spacerkiem na 7 piętro. Polecam! A profesjonalna rozgrzewka to zupełnie coś innego, dziwię się że wy biegający jeszcze nie wiecie co i jak się robi, w końcu Czarownica to już stara wyjadaczka, Lowell79 zresztą też, tylko Hanusi można wybaczyć, bo dopiero zaczyna ![]()
Ja mam inną szkołę rozgrzewki
i póki co jej nie zmieniam ![]()
Ja mam inną szkołę rozgrzewki
i póki co jej nie zmieniam
O ciekawe! Ale mam nadzieję, że nie tę samą co Dareczek, Kaper i Memezio? ![]()
to już wyższy poziom wtajemniczenia rozgrzewkowego ![]()
Koledzy, schody to naprawdę dobry sposób na utrzymanie kondycji. Ja w zasadzie niemal każdy trening biegowy kończę spacerkiem na 7 piętro. Polecam! A profesjonalna rozgrzewka to zupełnie coś innego, dziwię się że wy biegający jeszcze nie wiecie co i jak się robi, w końcu Czarownica to już stara wyjadaczka, Lowell79 zresztą też, tylko Hanusi można wybaczyć, bo dopiero zaczyna
oj wypraszam sobie wcale stara nie jestem
zresztą nie wiedziałam, że starość zaczyna sie po 10 miesiącach ![]()
a co do schodów... to chcąc nie chcąc biegam po nich czodziennie kilka razy i potwierdzam to naprawdę dobry sposób na utrzymanie kondycji ![]()
Ostatnio edytowany przez CzarownicaZpogodnej (2012-11-07 08:23:14)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.141 sekund, wykonano 11 zapytań ]