MK napisał/a:darkheush Ty taki obrońca BM-u i przeciwnik tej inwestycji - nie raczyłeś przyjść?!!!
Miejscowy człek?
A tego, że od świąt nie wychodzę z domu z powodu L4 nie przewidziałeś???
Na tym polega Wasze wsparcie dla BM-u, krzyczeć a nie posłuchać? Co maja inni do powiedzenia?
A co mają do powiedzenia??? Tysiące miejsc pracy??? Te z transparentu??? Jak już coś to najwyżej "dziesiąt" i to sezonowych. Bo powiedz mi tak szczerze ile tej zimy chodził wyciąg. Tak w sumie 4 tygodnie by się uzbierało???
Widzę darkheush że jesteś „prawdziwym patriotą BM-u”
Traktuj mnie jak Ci się żywnie podoba. Z ujadaniem na moją osobę włącznie. Przy okazji. Nie tak dawno miałem przyjemność mieć "pod opieką" w Małym ekipę, która to pasmo widziała pierwszy raz na oczy. Byli zachwyceni bogactwem krajobrazu, różnorodnością natury i widokowością naszych małych górek. Ciszą i spokojem chyba najbardziej, bo trafiliśmy idealnie, sobotni poranek i popołudnie przy cudnej pogodzie, a na szlaku minęliśmy raptem kilka osób. Sielanka trwała tak gdzieś do Smrekowicy, kiedy to do naszych uszu dobiegły natrętne dźwięki jakiejś muzyki disco dobywające się z... dolnej stacji wyciągu, na której to hucznie świętowano zakończenie sezonu narciarskiego (sic!!!) Gdy wytłumaczyłem ludziom, że niebawem może dojść do tego, że cała nasza trasa (Leskowiec-Potrójna) będzie być może tak wyglądała, stwierdzili - cytuję: "Chyba kogoś pojebało".
Z zupełnie innej beczki. Myślałeś kiedyś o tym, iż wśród protestujących są rdzenni mieszkańcy tych terenów??? Konkretnie Potrójnej. Dlaczego są przeciw, skoro mogłoby to być dla nich potencjalne Eldorado???
Widać nie dla wszystkich pierwszym przykazaniem jest: "Kasa, misiu, kasa".
A post i wywołanie mnie „do tablicy” traktuje jako Twoją osobistą zaczepkę.
A ja ten tekst traktuję jako internetową żenadę roku 2014.
Ostatnio edytowany przez darkheush (2014-04-26 10:46:41)
"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach