51

Odp: O trzech takich, co poszli w las w wersji LIVE

No to teraz już wiem kim jest tajemniczy Brutal wink

Darkheush   18.54

"Pijemy kawusię na Trzebuńskiej Górze i robimy burzę mózgów co dalej., ale chyba pomaszerujemy przy czołówkach wink "

I oni idą, jeszcze idą. Pół godziny temu dzwonił Darek bo ćmok okrutny i o szczegóły trasy pytał. Teraz kontakt się urawał, chyba nie ma zasięgu. sad

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

52

Ufffff.... dotarli do Myślenic smile

Darkheush 22.06

"Jesteśmy w Myślenicach, padamy na pyski. Do jutra, życzymy dobrej nocy smile "

Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-08-26 21:11:21)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

53

dzielne chłopaki ! smile jak widać Onufry dodał im sił i dotarli do Myślenic wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

54

08:06 Darkheush:

"Hej wink plan na dziś wykonany - wstaliśmy wink teraz ustalamy dalszy plan, ale cudów nie będzie wink"

55

oj dzisiaj pogoda dla chopoków nie będzie łaskawa

----------------------------------------
Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

56

Darkheush    7.56

"Dzień dobry smile Dziś będzie raczej dzień rekreacyjny, dużo nie urobimy. Ale wpierw musimy pozbierać do kupy nasze zwłoki wink "

Darkheush    8.02

"Aha Brutal narzeka, że się nie wyspał bo chrapaliśmy wink "

* Przekazałam info pogodowe i pozdrowienia. smile

57

Djinn (12:07):
"Hej, tak mialo byc wink idziemy na Kudlacze, ale padamy na pysk, podejscie jest niezle!"

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

58

Djinn 8:30 "śniadanko w Myślenicach"

http://img808.imageshack.us/img808/3696/sniadanko.jpg
Hmm na tyle chopa 6 jajek....? no tak każdy dał po dwa big_smile

12:04:
"Idziemy na Kudłacze, pogoda ok, podejście masakryczne, do tego muchy! uffff

"W niedomkniętym oknie noc
Podpatruje twoje sny,
W niedomkniętym oknie noc,
Siedzę, patrzę jak ty śpisz... "

59

chyba nie oddali swoich bo coś marne te jaja tongue

Największą ozdobą naszego Beskidu [...] są jego urocze doliny. Wprawdzie dawno już straciły one charakter pierwotności i dzikości, [...] ale mimo wszystko nie są pozbawione swoistego wdzięku, chociaż wszędzie już widoczne są ślady rąk ludzkich.
- Jan Galicz

60

mms od Djinn`a:
Żeby nie byłao że się obijamy tongue płot bedzie piękny, a co!
Pozdrowienia od Berniego i Janusza z Kudłaczy.

http://img16.imageshack.us/img16/5522/dsc00005jy.jpg

ujek angi Dziekuję za pozdrowienia ... A ten płot to trochę krzywy jest tongue Pozdrowienia dla Berniego i Janusza.

Ostatnio edytowany przez angi (2010-08-27 17:30:24)

Podpatruje twoje sny,

61

Darkheush  16.22

"Zostajemy na Kudłaczach smile "

*Odp. To dobrze wink Kiedy wpoczniecie jutro lepiej Wam się pójdzie i to daleko smile

Darkheush  16.41

"Spotkalismy tu naszego bardzo dobrego znajomego, który nas przekonał o koniczności odpoczynku wink

Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-08-27 17:33:14)

62

heheh no pewnie trzeba korzystać z okazji

- Jan Galicz

63

Darkheush  10.17

"Ulewa spłukała nas 200 metrów od Kudłaczy i odpuszczamy. Skończymy innym razem :-| "

* Odp.Będzie jeszcze z pewnością nie jedna okazja. Najważniejsze, że jest wybór. Pozdrawiam.

64

godz. 10:20
ujek angi do Djinn`a Hejkum jak tam?, śmiegacie dalej Muszkieterowie tongue Jak pogoda, trasa i humory? (...) pozdrowienia

mms od Djinna Nie wiem czy widać , ale leje jak w `97 sad , przerywamy i zaraz bedziemy w odwrocie do domu. Odrobimy w jakiś weekend

Zdjęcie:

http://img843.imageshack.us/img843/3218/dsc00006p.jpg

Tak więc Chłopaki robią odwrót, słusznie w taką pogodę to już nie jest przyjemne ani zabawne. I tak gratulujemy wytrwalości i determinacji. Po powrocie sami napiszą jak to było smile GRATULUJEMY

Podpatruje twoje sny,

65

Darkheush 10.35

" Trochę żal, ale z drugiej strony to była świetna wyprawa w genialnym towarzystwie.  A i przybyło kilka nowych znajomości i być może nowa forumowiczka. Dziękujemy Wam za wsparcie bo relacje czytaliśmy na bieżąco smile

* Odp. Będzie jeszcze z pewnością nie jedna okazja. Najważniejsze, że jest wybór. Pozdrawiam smile

To jest dopiero początek wielu wspaniałych wypraw smile Na Trzonce opowieściom nie będzie końca smile

W woreczku przetrwania jest coś na dreszcze. Stosować wewnętrznie smile

Darkheush 10.42

"Właśnie stosujemy wink "

Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-08-28 10:00:58)

66

Fajnie było Wam towarzyszyć w tej wyprawie. Tak jak powiedziałeś kiedyś Darku : liczy się droga smile

Dodam tylko, że ekstra jeżeli ma się w drodze kompaniję wink

Cośmy przeżyli to nasze, póki nam tego Alzheimer nie zabierze wink big_smile

Do miłego...

Ostatnio edytowany przez jolanta (2010-08-28 10:00:08)

67

pogoda rzeczywiście dzisiaj  straszna hmm . Jeszcze będzie nie jedna okazja chłopaki , żeby trasę  powtórzyć wink ! Jolanta ma rację big_smile To co razem przeżyliście nic Wam nie zabierze i to jest najpiękniejsze smile, bo Alzheimerowi się przecież nie dacie ...  big_smile

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

68

Melduję się jako pierwszy wink

To było fantastyczne 5 dni w górach, choć pozostał niedosyt ponieważ nie osiągnęliśmy celu. Ale to nieważne, ważne jest dla mnie to, że te 5 dni będę wspominał długo. Chłopaki - spędziłem z wami kilkadziesiąt godzin w trasie, przedreptaliśmy ok. 100 km (policzę to dokładnie, teraz chcę siąść do zdjęć), a wydaje mi się, że to było tylko popołudnie i wieczór spędzony wspólnie.

Co jeszcze - poznałem nowych forumowiczów (obecnych "nowych" i być może przyszłych), spotkałem po drodze starych znajomych (obiecali, że się pojawią na naszym forum), widziałem piękny zachód słońca z Potrójnej, odwiedziliśmy chatkę na szczycie zostawiając pozdrowienia od forumowiczów, widziałem Tatry z Leskowca i wiele, wiele nieziemskich widoków na świat big_smile Nabawiłem się odgniatów na stopach, bolały mnie ramiona od plecaka i kolano (jak zwykle). Zjadłem pyszną jajecznicę (bez odrobiny soli) a'la Djinn. Szkoda, że to już po wszystkim, ale wierzę, iż będzie jeszcze niejedna okazja do wielodniowego wędrowania, tym bardziej, że już pojawiły się pewne pomysły wink

Relację (jak ja to widziałem) postaram się wrzucić jutro. Teraz siadam do zdjęć, a jest tego trochę (panoramki również) wink

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

69

Meldunek o powrocie przyjęty wink

Bardzo będę czekała na kolejne relacje od "Ich Troje" bo bardzo jestem ciekawa jak widziały to Wasze ślipka big_smile

Tuż przed Waszym wyjściem z przyjemnością obejrzałam foto-relację osób, z których przynajmniej część należy do tego mniej znanego forum tongue

70

To jestem drugi jak napisał Darek jest lekki nie dosyt ale co tam liczy sie to przeszliśmy i z kim ja z wypadu jestem bardzo zadowolony moje stopy już mniej ale co tam spokoju im nie dam bo za tydzien znowu w góry wink

wszyscy razem jesteśmy jedną częścią istnienia, wszyscy razem jesteśmy jedną częścią zniszczenia

71

Ja również dotarłem. Cały i zdrowy smile

Wypad w góry na 5 dni z takimi chłopakami to czyste szaleństwo, ale w bardzo pozytywnym sensie!! Ciężki plecak dał popalić ramionom i nogom, ale za to przyjemność podróży okraszona wspaniałymi widokami rekompensowała wszystkie niedogodności, nawet te dwa gigantyczne odciski na moich stopach tongue
W pamięci na zawsze pozostaną mile spędzone chwile, nowe (i stare) znajomości, plany na przyszłość (w końcu trzeba skończyć ten MSB), no chyba że poprzeszkadza nam ten "Niemiec, co wszystko chowa" tongue

Do zdjęć nawet nie siadam, może jutro, póki co muszę chwilę odsapnąć i nacieszyć się Małżowinką smile

72

Witajcie smile Panowie, witajcie w domu  wink znaczy na forum big_smile

73

No to ode mnie jako wstęp do zdjęć Brutal, który się uchlał jak świnia na Kudłaczach lol

http://lh6.ggpht.com/_AK0lvltOPAo/THlJdVw3kwI/AAAAAAAAM5Q/s3x4mp3SUaE/s800/DSCN4536.jpg

"Picie wódki, to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości."
Jan Himilsbach

74

Dareczku "usiądź wygodnie i oddychaj spokojne"

wszyscy razem jesteśmy jedną częścią istnienia, wszyscy razem jesteśmy jedną częścią zniszczenia

75

e nie tak źle wygląda

- Jan Galicz