Temat: Osobliwe w Małym - czyli skały naszego Beskidu
Beskid Mały jest obszarem o dość dużym nagromadzeniu różnych skał, niektóre przybierają osobliwy wygląd. Dlatego kolejnym tematem naszego konkursu foto pod tytułem "Osobliwe w Małym - czyli skały naszego Beskidu" będzie coś z przyrody nieożywionej czyli skały. Róbcie najbardziej niezwykłe zdjęcia skał, nasz Beskid ma dużo do zaoferowania i można je robić niezależnie od pory roku.
Zasady
Każdy chętny forumowicz wkleja jedną własną fotkę skały wyłącznie z obszaru Beskidu Małego bez wymaganego okresu. Pulę zdjęć zamykamy 15 listopada i zaczynamy głosowanie (więc jest sporo czasu na zrobienie zdjęć). Głosować można wyłącznie na kogoś na zasadzie
Nick 1 - XXX
Nick 2 - XX
Nick 3 - X
Głosujemy do 30 listopada. Ja nie biorę udziału w konkursie z prostych przyczyn.
Nagrody
Za zajęcie 1 miejsca przy zgromadzeniu jak największej liczby X przewidziano chaszczing pełny wrażeń wraz z organizatorem konkursu nie indziej jak w dzikie tereny Kamienia miejsca dużego nagromadzenia skał (nie jest natomiast wymagane wymyślenie tematu kolejnego konkursu foto, jeśli zwycięzca jest za tym to nie mam nic przeciwko temu). Za 2 miejsce wręczenie gratisowej mojej skromnej publikacji, a za 3 stawiam skromny browarek to do odbioru osobiście przy okazji.
Wszystko traktujemy wyłącznie jaką dobrą zabawę. Więc do dzieła forumowicze.