26

Odp: Wyprawa szlakiem zielonym (ZSBM)

jolanta napisał/a:

Ciekawe czy byłaby szansa na znalezienie poroża?  hmm  ale to pewnie juz miejscowi obstawiają  big_smile

Wszystko jest możliwe smile

27

Świetna relacja, ale przede wszystkim fajny przemarsz:)
Szukałem , z kim by się zabrać gdzieś w zeszłą niedzielę ...ale nie było chętnych sad Więc tradycyjnie samotnie zrobiłem "pętlę Targanicką" Targanice-Jawornica-Potrójna-)(Kocierska- )(Targanicka-Złota Górka-Targanice. ok.20km, czas -5,15h w sam raz na pobudzenie apetytu przed niedzielnym obiadkiem big_smile

28

TNT'omek napisał/a:

Szukałem , z kim by się zabrać gdzieś w zeszłą niedzielę ...ale nie było chętnych sad Więc tradycyjnie samotnie zrobiłem "pętlę Targanicką" Targanice-Jawornica-Potrójna-)(Kocierska- )(Targanicka-Złota Górka-Targanice. ok.20km, czas -5,15h w sam raz na pobudzenie apetytu przed niedzielnym obiadkiem big_smile

Ja planuje te samą pętelkę, tylko w przeciwnym kierunku. Jakoś pod Jawornicę nie lubię podchodzić wink

A jakieś fotki będą?

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

29

TNT'omek napisał/a:

No Tomku chyba mieliśmy okazję Ciebie zobaczyć w okolicach Przełęczy Targanickiej.  Co prawda weekend był pod znakiem imprezy urodzinowej w Wielkiej Puszczy, ale podczas niedzielnego spaceru na Targanicką (8 osób), ktoś przemknął z hustą na głowie. Co prawda my z Czarownicą zeszliśmy trochę niżej, ale tata Czarownicy chyba Ciebie wypytywał skąd to idziesz itp. Ja później skojarzyłem, że to możesz być Ty, ale już było za późno smile

30

Faktycznie na Targanickiej , na asfalcie jakiś Pan wypytywał skąd idę i jak długo... smile
Na nieoczekiwane spotkania nigdy nie jest za póżno  big_smile
Tak , to byłem ja...w chustce na głowie  wink

31

kris_61 napisał/a:
TNT'omek napisał/a:

Ja planuje te samą pętelkę, tylko w przeciwnym kierunku. Jakoś pod Jawornicę nie lubię podchodzić wink

A jakieś fotki będą?

Coś ostatnio wolę podchodzić pod górę niż męczyć kolana w dół:)
Jakieś fotki pstryknąłem...spróbuję je na Picasie umieścić przy odrobinie luzu...

32

TNT'omek napisał/a:

Faktycznie na Targanickiej , na asfalcie jakiś Pan wypytywał skąd idę i jak długo... smile
Na nieoczekiwane spotkania nigdy nie jest za póżno  big_smile
Tak , to byłem ja...w chustce na głowie  wink

Wiesz jak to jest, dużo osób chodzi w chustach smile A jeśli mnie pamięć nie myli to tylko raz mieliśmy okazję się spotkać przy gracie Komonieckiego w Darkowe urodziny 2 lata temu.  smile