Odp: Wyprawa szlakiem zielonym (ZSBM)
Ciekawe czy byłaby szansa na znalezienie poroża?
ale to pewnie juz miejscowi obstawiają
Wszystko jest możliwe ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ciekawe czy byłaby szansa na znalezienie poroża?
ale to pewnie juz miejscowi obstawiają
Wszystko jest możliwe ![]()
Świetna relacja, ale przede wszystkim fajny przemarsz:)
Szukałem , z kim by się zabrać gdzieś w zeszłą niedzielę ...ale nie było chętnych
Więc tradycyjnie samotnie zrobiłem "pętlę Targanicką" Targanice-Jawornica-Potrójna-)(Kocierska- )(Targanicka-Złota Górka-Targanice. ok.20km, czas -5,15h w sam raz na pobudzenie apetytu przed niedzielnym obiadkiem ![]()
Szukałem , z kim by się zabrać gdzieś w zeszłą niedzielę ...ale nie było chętnychWięc tradycyjnie samotnie zrobiłem "pętlę Targanicką" Targanice-Jawornica-Potrójna-)(Kocierska- )(Targanicka-Złota Górka-Targanice. ok.20km, czas -5,15h w sam raz na pobudzenie apetytu przed niedzielnym obiadkiem
Ja planuje te samą pętelkę, tylko w przeciwnym kierunku. Jakoś pod Jawornicę nie lubię podchodzić
A jakieś fotki będą?
Szukałem , z kim by się zabrać gdzieś w zeszłą niedzielę ...ale nie było chętnychWięc tradycyjnie samotnie zrobiłem "pętlę Targanicką" Targanice-Jawornica-Potrójna-)(Kocierska- )(Targanicka-Złota Górka-Targanice. ok.20km, czas -5,15h w sam raz na pobudzenie apetytu przed niedzielnym obiadkiem
No Tomku chyba mieliśmy okazję Ciebie zobaczyć w okolicach Przełęczy Targanickiej. Co prawda weekend był pod znakiem imprezy urodzinowej w Wielkiej Puszczy, ale podczas niedzielnego spaceru na Targanicką (8 osób), ktoś przemknął z hustą na głowie. Co prawda my z Czarownicą zeszliśmy trochę niżej, ale tata Czarownicy chyba Ciebie wypytywał skąd to idziesz itp. Ja później skojarzyłem, że to możesz być Ty, ale już było za późno ![]()
Faktycznie na Targanickiej , na asfalcie jakiś Pan wypytywał skąd idę i jak długo...
Na nieoczekiwane spotkania nigdy nie jest za póżno
Tak , to byłem ja...w chustce na głowie ![]()
TNT'omek napisał/a:Świetna relacja, ale przede wszystkim fajny przemarsz:)
Ja planuje te samą pętelkę, tylko w przeciwnym kierunku. Jakoś pod Jawornicę nie lubię podchodzić
![]()
A jakieś fotki będą?
Coś ostatnio wolę podchodzić pod górę niż męczyć kolana w dół:)
Jakieś fotki pstryknąłem...spróbuję je na Picasie umieścić przy odrobinie luzu...
Faktycznie na Targanickiej , na asfalcie jakiś Pan wypytywał skąd idę i jak długo...
![]()
Na nieoczekiwane spotkania nigdy nie jest za póżno![]()
Tak , to byłem ja...w chustce na głowie
Wiesz jak to jest, dużo osób chodzi w chustach
A jeśli mnie pamięć nie myli to tylko raz mieliśmy okazję się spotkać przy gracie Komonieckiego w Darkowe urodziny 2 lata temu. ![]()
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 15 zapytań ]