1

Temat: Chatkowanie na Potrójnej

Wraz z Anią, Ingą, Pawłem i Grzegorzem/ reszta odpadła/ smile  wybrałem się w środę do Chatki na Potrójnej u Ani i Rafała żeby trochę pochatkować smile  Widoków było malutko, ale chatkowanie bardzo udane big_smile  Było wszystko ; kiełbaski ,ognisko, wieczór przy kominku no i przez kilka godzin robiłem za chatkowego big_smile  rewelacja big_smile  Zapraszam na krótką fotorelację smile

2

Odp: Chatkowanie na Potrójnej

Bardzo chciałem poznać Ciebie i Twoją Rodzinną kompanię.
Jednak los nie pozwolił mi odwiedzić Potrójną w tym czasie sad
Może kiedyś smile Miło popatrzeć poprzez fotografie na znajome miejsca w BM-ie.

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

3

Jeszcze będzie okazja Marku smile  A mnie i Anie miałeś okazję już poznać smile  Byliśmy u Ciebie w czerwcu z Brombellą i kasą big_smile

4

Jardo  smile

Bardzo sympatyczne chatkowanie - ale czy Na Potrójnej może być inaczej?  hmm  big_smile

zauważyłam, że spotkałeś Marcusa  big_smile

To google+ nie pozwala mi na komentarze   mad  wink

Ostatnio edytowany przez jolanta (2011-12-31 10:14:22)

Wokół góry, góry i góry...i całe moje życie w górach, ileż piękniej drozdy leśne śpiewają,niż śpiewak płatny na chórach. Wokół lasy, lasy i wiatr...i całe życie w wiatru świstach. Wszyscy, których kocham, wita was modrzewia ikona złocista. (J.Harasymowicz) smile

5

jardo napisał/a:

Jeszcze będzie okazja Marku smile  A mnie i Anie miałeś okazję już poznać smile  Byliśmy u Ciebie w czerwcu z Brombellą i kasą big_smile

Chyba skupiłem się na pięknych paniach, Brombelli i Ani dlatego Cię  sad nie zapamiętałem.
Poza tym byliście w tak szybkim przelocie, że trwało to tylko minutkę big_smile
smile  smile  smile
Zapewne będzie jeszcze okazja.

Ostatnio edytowany przez MK (2011-12-31 10:11:58)

... by Beskid Mały, był najpiękniejszym pasmem górskim.
Czystszym, zadbanym, pokazującym swe piękno i historię.

6

Na Potrójnej u Ani i Rafała jak zawsze, fajny klimacik. wink

"Tak jak zawsze, kiedy zdarza mi się widzieć coś niebywałego, żałowałem, że nie ma ze mną miłych sercu ludzi, żeby mogli oni też swoje zatroskane oczy widokiem czystym uradować i przemyć, zasługują przecież na to nie mniej niż ja, albo bardziej"  /E. Stachura/

7

Klimatyczny wieczór smile A ognicho super! Chyba niebawem też ruszę na Potrójną.

http://szlakiibezdroza.blogspot.com/  - wszystko na czasie .

8

jolanta napisał/a:

zauważyłam, że spotkałeś Marcusa  big_smile

A było to tak:
O świcie (10:30) w ciężkich warunkach śniegowych (10 cm w porywach, wszystko topniało) wyszedłem z kolegą z chałupy pod Potrójną, żeby przez Bramę Krzeszowską i Grupę Żurawnicy udać się do Suchej Beskidzkiej. Na rozstaju pod Anulą zaczęliśmy się z kolegą zastanawiać, czy aby 6h deptania do Suchej ma sens. W czasie debaty usłyszeliśmy głosy, powiadam więc: "mieliśmy iść, ale zaczekajmy, zobaczymy kto idzie." Wtem! Pojawia się dzieciaczek (Ania) i za nią cała załoga pod dowództwem Jarka, który na dobry początek częstuje mnie tekstem "marcus? Tę mordę wszędzie poznam! Miałeś być na Potrójnej dzisiaj, piwo czeka na wypicie!" Po szybkich wyjaśnieniach na temat, krótkiej debacie, rozchodzimy się wszyscy w swoją stronę, a ja i kolega w stronę Bramy, ale Kocońskiej.
Żurawnica czeka na (ponowne) zdobycie.

http://mkarweta.vot.pl - szczyt łebdizajnu, stworzę każdemu za dwa piwa.

9

A piwo na Potrójnej czeka... big_smile

"Because it's there" (G. Mallory)
Moje galerie: https://get.google.com/albumarchive/105 … source=pwa

10

Już nie czeka.... smile  sie wylało... big_smile